Valentijn tips ❤️: onderwerpregel

Geschreven door Renée van der Walt

De tijd van liefde is weer aangebroken. Alles, maar dan ook echt alles, wordt in hartjesvorm gedrukt, gemaakt en verzonden. In elke onderwerpregel is wel een ❤️, een ???? of een ???? te vinden. Wij delen onze liefde voor onderwerpregels graag met jou, daarom hieronder een aantal voorbeelden en tips. Wil je liever direct aan de slag met kant-en-klare onderwerpregels? Download dan onze cheatsheet voor Valentijn onderwerpregels.

B2C voorbeelden van onderwerpregels

Verras je liefde met een leuk cadeau!

Rozen zijn zo 2017… zeg het met bier!

Psst… heeft u nog niks voor Valentijnsdag?

♥ Mag ik je kussen? ♥ Valentijnsactie 10% korting op alle kussens

Liefde is… hem verrassen met valentijn!

Happy Valentine’s Day | korting voor jou!

Let’s spread some love!

VANDAAG = VALENTIJNSDAG! ❤️

???? Donderdag = het Valentijnsdag????

???? Romantische aanbiedingen | Exclusief: Oesters! | Love cocktails

LOVE AT FIRST SIGHT: OUR NEW COLLECTION

Valentine’s Wishes

A Love Letter from Rijksstudio

Vlinders in je buik | Verras je Valentijn

XOXO, Steve

???? Guess bangles 19,99 | Shop in the name of Love

Vind jouw perfecte match tussen onze new arrivals… ❤

B2B voorbeelden van onderwerpregels

Happy Valentine! Bied mee op leuke geschenken voor jouw Valentijn!

We missen je… ???? | Krijg 10% Valentijnskorting

Eerste hulp bij Valentijnsfalen | Openingszinnen waar geen vormgever zonder kan

Algemene tips voor je onderwerpregel

1. Optimaliseer de onderwerpregel voor je klanten

Het is natuurlijk fantastisch om je onderwerpregel volledig te versieren tijdens Valentijnsdag. Toch is je belangrijkste vraag, wat heeft de klant van mij nodig tijdens Valentijnsdag? Is dat een korting op romantische producten of is het juist anonieme verzendservice? Probeer je in te leven in je klanten en de vraag te beantwoorden. En dan het allerliefste nog in minder dan 50 karakters, zodat je onderwerpregel in meerdere e-malclients goed te lezen is.

Aantal zichtbare karakters per e-mailclient december 2018

2. Show the love

Jij weet dat je e-mail over Valentijnsdag gaat, maar misschien is niet iedereen daarvan op de hoogte. Zorg daarom dat je Valentijnsdag of een ander herkenbaar woord in je onderwerpregel hebt staan. Dan weten je klanten meteen wat ze kunnen verwachten.

3. Voeg een incentive toe

Tijdens Valentijnsdag worden er ook veel acties en promoties gedaan. Heb je een hele toffe actie, zorg dan dat je die ook benoemd in je onderwerpregel. Dit zorgt ervoor dat klanten sneller geneigd zijn je e‑mail te openen.

4. Gebruik een emoji

Het gebruik van emoji’s in onderwerpregels kan ervoor zorgen dat je mails eerder geopend worden. Uit onderzoek blijkt dat de Open Rate gemiddeld 45% gestegen is als er een emoji gebruikt werd. Voor Valentijnsdag springt er natuurlijk één emoji uit, het ❤️. Toch zijn er nog veel meer emoji’s beschikbaar die met Valentijnsdag te maken hebben. We hebben ze hieronder kort weergegeven.

???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????‍❤️‍????‍???? ????‍❤️‍????‍???????? ????‍❤️‍???? ????‍❤️‍???? ???? ???? ❤️ ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ❣️ ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? ♥️

Ben jij er al uit?

Heb je na het lezen van dit blog toch nog niet de ideale onderwerpregel gevonden voor jouw Valentijnscampagne? Download dan onze cheatsheet voor Valentijn onderwerpregels.

Wil jij nog meer tips voor je Valentijn campagne? Lees dan dit blog.

Geen blog meer missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

  • Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, ga je akkoord met het Privacy Statement van e-Village en kunnen je gegevens worden gebruikt voor marketingdoeleinden. Je kunt je hiervoor op elk moment afmelden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekend van: