Privacy- en cookiestatement

 
Vermelding Emerce Top 100
Beste e-mailbedrijven 2017

Dit statement is voor het laatst gewijzigd op 27 september 2016.

e-Village is zich ervan bewust dat je vertrouwen in ons stelt. We zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om je privacy te beschermen. Op deze pagina informeren we je over welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt. Ook vertellen we waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we de gebruikservaring hiermee verbeteren. Zo snap je precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van e-Village BV. Je dient je ervan bewust te zijn dat e-Village BV niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere websites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacybeleid te accepteren. e-Village BV respecteert de privacy van alle gebruikers van zijn website en behandelt de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk.

Gebruik van onze diensten

Wanneer je je aanmeldt voor één van onze diensten vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van e-Village BV of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Wet van bescherming persoonsgegevens

Alle (persoonlijke) gegevens die verzameld worden via telefoon, aanvraagformulieren en andere manieren worden vrijwillig verkregen. Het volledige databestand van onze prospects, klanten en partners is aangemeld bij het Autoriteit Persoonsgegevens.

Privacywaarborg

e-Village heeft op 16 april 2012 officieel het Privacy Waarborg keurmerk ontvangen. Met dit keurmerk van de DDMA laten organisaties hun relaties zien dat er op een correcte wijze wordt omgegaan met persoonsgegevens die gebruikt (kunnen) worden voor reclamedoeleinden. Aan de hand van een handhavingreglement wordt door de DDMA beoordeeld of organisaties zich netjes aan de strenge regels en wettelijke verplichtingen houden.

Communicatie

Wanneer je e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij naar jouw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van e-Village BV of die van een derde partij.

Cookies en tracking pixels - wat zijn cookies en waarvoor gebruiken wij deze

Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen. Deze website maakt gebruik van "cookies" (tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over het gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van e-Village BV of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Wat zijn tracking pixels en waarvoor gebruiken wij deze

Een tracking pixel is een elektronisch bestand (grootte normaal 1 pixel x 1 pixel) dat in een e-mail (bijvoorbeeld onze nieuwsbrief) wordt geplaatst. Door het gebruik van een tracking pixel kunnen wij zien of een e-mail gelezen wordt.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren jouw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren, dit is ook schriftelijk vastgelegd.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven mailinglijsten

Bij inschrijving van onze mailinglijst sta je standaard voor al onze mailinglijsten ingeschreven. Je hebt een persoonlijke pagina waar je je gegevens kunt wijzigen en per lijst kunt aangeven of je deze wilt ontvangen. De mogelijkheid om je gegevens aan te passen of je af te melden van een mailinglijst vind je onderaan iedere mailing.

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt jouw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in je browser.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact met ons opnemen:

e-Village BV
Amersfoortseweg 10e
3705 GJ Zeist
030 – 698 80 80
info@e-village.nl

Heb je een vraag?