Valentijn Inspiratie

14 februari is het Valentijnsdag, de dag waarop men elkaar de liefde verklaart. Ook is het de ideale dag voor creatieve marketingcampagnes. Hieronder vind je alles om je Valentijn marketing up and running te krijgen.

Lees het blog

Tips voor een perfecte Valentijn onderwerpregel

Inspiratie nodig voor de onderwerpregel van je Valentijnsmail? In dit blog delen we met liefde een aantal voorbeelden en tips en kun je de Valentijn cheatsheet voor onderwerpregels downloaden.

Lees het blog
Lees het blog

Valentijnsdag: ideeën voor jouw e‑mailmarketing

De meest romantische dag van het jaar vindt al sinds de 14e eeuw plaats op 14 februari. Wij geven je in dit blog vijf tips om van jouw Valentijn campagne een succes te maken.

Lees het blog

Valentijn Inspiratie: Top 5 Valentijnscadeaus voor hem & haar

💌

Een Valentijnskaartje

💐

Een boeket

🍫

Chocola

🏩

Een romantische overnachting

🛀

Een wellnessdagje

Valentijn Inspiratie: campagne ideeën

Valentijn Inspiratie campagne: Show your love

Verras je collega

Met deze 'Valentijn verras je collega' campagne geef je je collega's de gelegenheid om elkaar een waarderende, anonieme boodschap te sturen. Denk bijvoorbeeld aan een collega een hart onder de riem steken of een bedankje voor de fijne samenwerking. De boodschap kan in de vorm van een e-mail opgemaakt in jouw e-mailtemplate. Lijkt jou dit wat, dan hebben wij de ideale 'Valentijn verras je collega' campagne klaar staan!

Valentijn Inspiratie campagne: Alles is liefde

Alles is liefde

Wil jij je Valentijnsmail eruit laten springen? Dat kan met deze liefdevolle achtergrondanimatie. Wij zetten de hartjes in jouw e‑mailtemplate en je klant wordt overladen met hartjes in de mail.

Valentijn Inspiratie: e-mails

Valentijn Inspiratie: verrassingseffect

Verstuur een sms

Verras met een sms

Rondom Valentijn wordt je klant overladen met mooie Valentijnsmails. Wil je opvallen? Verras je klant dan met een sms in plaats van een e‑mail.

Gebruik een countdown timer

Tel af naar de uiterste besteldatum

Laat je klanten weten tot en met wanneer zij hun Valentijnsverrassing bij je kunnen bestellen. Voeg daarom een countdown timer toe aan je e-mail en creëer tijdschaarste voor Valentijnsdag.

Valentijn Inspiratie: Top 3 romantische steden ter wereld

Rome en Parijs zijn de meest romantische steden ter wereld. Vilnius in Litouwen staat op nummer 3.

Scroll omhoog