Training & Certificering

Word ook een Clang Expert en volg een van onze Clang trainingen! Van professionele basis tot een training die volledig naar jouw wensen is samengesteld. Na de Clang training ga je terug naar huis met een bak aan kennis over onze e-mailmarketing automation software Clang waarmee je de volgende werkdag direct aan de slag kunt.

Clang Basis Training Clang Basis Training

Tijdens deze tweedaagse training maak je kennis met alle standaard functionaliteiten in Clang en leer je hoe je deze moet gebruiken. E‑mails bouwen op basis van de drag & drop template, profielen maken, quickmails versturen, campagnes inclusief landingspagina’s en formulieren bouwen en dashboards samenstellen in Clang Analytics: het komt allemaal aan bod. Na het succesvol afronden van de training ontvang je een Clang Certificaat dat recht geeft op twee jaar support van de supportdesk. Het is mogelijk om deze training dedicated met je collega's te volgen.

Clang Module Training Clang Module Training

Heb je het idee dat je nog niet alle functionaliteiten van Clang volledig benut? Vind je het inrichten van een Clang Analytics dashboard nog lastig, lukt het niet om het Datamodel goed op te zetten of heb je moeite met het bouwen van een landingspagina? Dan is de Clang Module Training perfect voor jou. Tijdens deze 3 uur durende training word je getraind in een van de Clang modules. Je kunt kiezen uit de modules Datamodel, Pages, Campagne-objecten, Profielen en E-mail.

Advanced Campagne Training Advanced Campagne Training

Kun je e-mails bouwen als de beste, maar merk je dat je kennis over het samenstellen van een goede campagne of enquête hier en daar nog wat tekortschiet? Volg dan een Advanced Campagne Training! Leer in slechts een halve dag alles over het samenstellen van de meest complexe campagneflows, preference centers en enquêtes. Voorafgaand aan de training kun je aangeven waar je meer over wilt leren, zodat onze trainer een exclusieve training op maat voor jou en je collega’s kan samenstellen. Deze training is voor maximaal 6 personen.

Training op maat

Wil jij je nog verder verdiepen in de mogelijkheden van Clang? Op basis van jouw wensen stellen wij een training op maat voor je samen. Zo kunnen we bijvoorbeeld verder ingaan op hoe je door middel van koppelingen met externe apps effectiever kunt mailen, hoe je complexe campagnes bouwt, maar ook hoe je bijvoorbeeld online barcodes in je e-mails plaatst. Na een training op maat ben je in staat om nóg meer succes met je e-mailmarketing te behalen.

Maatwerk Clang training

Training op locatie

Liever geen reistijd om naar een training te komen? Geen probleem. Wij geven alle trainingen ook bij jou op locatie. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Scroll omhoog