Hét platform voor e‑mailmarketing en marketing automation

Clang is het meest complete omnichannel marketingplatform voor e‑mailmarketing en marketing automation. Met een paar simpele handelingen kun je binnen Clang e‑mails maken, testen en verzenden. Gebruik onze in-house ontwikkelde software om je klanten te bereiken, meer inzicht te krijgen in klantgedrag en voor maximale conversie en hogere klantloyaliteit.

Clang - USP - Gebruiksvriendelijk
Gebruiksvriendelijk

Met een flexibele drag & drop e‑mailtemplate klik je makkelijk en snel een mailing in elkaar. HTML-kennis is dus niet nodig! Stel vervolgens een profiel samen met de profielen editor en je mailing kan verzonden worden.

Clang - USP - Support
Support

Onze helpdesk staat elke werkdag tussen 08.30 en 17.30 uur voor je klaar. De Support Engineers hebben diepgaande kennis van Clang en weten wat nodig is om de software zo effectief en efficiënt mogelijk in te zetten.

Clang - USP - Deliverability
Deliverability van 99,77%

In Clang zijn er vele authenticatietechnieken mogelijk om hoge deliverability-cijfers te garanderen. Dit geldt ook voor de uitstekende reputatie van Clang onder Internet Service Providers zoals Gmail en Outlook.

De belangrijkste functies in Clang

De belangrijkste Clang-functies zijn per bedrijf, campagne en doelstelling verschillend. Hieronder een greep uit de belangrijkste functies.

1

Beheer je data

Het versturen van een e‑mail begint natuurlijk bij het hebben van een database. In de Database Manager kun je miljoenen klantrecords eenvoudig im- en exporteren. Maak vervolgens meerdere e‑maildatabases aan om je klantrecords op een overzichtelijke wijze te beheren. Door Clang met je webshop of CRM-systeem te koppelen kun je je database verrijken met uitgebreide klantdata.

Clang - Functie 1 - Data CRM

2

Bouw vette e-mails met de drag & drop template

Het bouwen van mailings en landingspagina’s is lastig en technisch? Met Clang niet! Met onze eenvoudige drag & drop e‑mailtemplates heb je geen HTML-kennis nodig en kun je zelf aan de slag! Hulp nodig bij het maken van een template? Onze Campaign Developers helpen je graag.

Wil je ook interactieve e-mails voor gebruikers van Gmail? Laat ons dan een Google AMP Email bouwen.

Clang - Functie 2 - Mooie templates
Clang - Functie 2 - Mooie templates

3

Creëer gave campagnes

Met de Campaign Designer bouw, creëer en plan je zelf persoonlijke en relevante e‑mailcampagnes; van start tot evaluatie. Je voegt timers en extra campagnepaden toe, test deze paden met behulp van A/B testing en stuurt bij waar nodig.

Voorbeeld van de Clang Campaign Designer
Clang - Functie 3 - Maak gave campagnes

4

Segmenteer en personaliseer
je mailings

Geen klant is hetzelfde. Gepersonaliseerde content levert dan ook betere resultaten op. Clang biedt verregaande mogelijkheden om profielen aan te maken en hier gerichte acties op te doen.

Clang - Functie 4 - Segmenteer en personaliseer je mailings

5

Bereik je klanten met een omnichannel strategie

Met de omnichannel campagne-objecten én de mogelijkheid om zelf objecten te maken kun je je eigen omnichannel campagnes opzetten. Denk aan een integratie tussen e‑mail en je webshop, het volgen van je potentiële klant vanuit e‑mail naar je website, een content-integratie met sociale media of gepersonaliseerd drukwerk als aanvulling op je e‑mail. Je hebt de touwtjes zelf in handen!

Clang - Functie 5 - Bereik je klanten met een omnichannel strategie

6

Plannen en verzenden maar!

Staat je mailing of campagne klaar? Met een paar kliks heb je je mailing ingepland of je campagne gestart. Een kind kan de was doen!

Clang - Functie 6 - Plannen en verzenden maar
Clang - Functie 6 - Plannen en verzenden maar!
Clang - Functie 7 - Analyseren

7

Analyseer je resultaten met Clang Analytics

In Clang Analytics kun je realtime en in één oogopslag je e‑mailresultaten inzien. Het dashboard kun je zelf samenstellen met diverse widgets waaronder grafieken, tabellen, diagrammen en exacte getallen. Resultaten inzien van vandaag, gister, vorige week, de afgelopen maand of van een specifieke periode? Het kan met Clang Analytics!

Clang - Functie 7 - Analyseren
Clang - Functie 7 - Analyseer je stats met Analytics

8

Maatwerk nodig?

Wil je een complexe campagne realiseren of een koppeling maken met een specifieke app? Wij ontwikkelen maatwerkoplossingen die volledig aan jouw wensen en eisen voldoen. Neem contact op om je wensen te bespreken.

 • E-mails per jaar

  3500000000

  E-mails per jaar

 • Grote merken

  750

  Grote Merken

 • Projecten

  1700

  Projecten

 • Sms'jes per jaar

  30000000

  Sms'jes per jaar

Koppelingen

Koppelingen met ondersteunde externe apps helpen je nóg meer succes uit je e‑mailcampagnes te halen. Koppel Clang bijvoorbeeld met Magento en laat klantgegevens automatisch en realtime synchroniseren zodat je gepersonaliseerde e‑mails kunt versturen vanuit je webshop. Bekijk hier alle koppelingen.

Clang koppeling met Salesforce Clang koppeling met Magento Clang koppeling met BriteVerify Clang koppeling met Relay42 Clang koppeling met Closealert

Extensies

Clang beschikt over diverse handige extensies die je kunt inzetten om nog meer met je e‑mailmarketing te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan het geautomatiseerd toevoegen van PDF‑bijlages en barcodes of het versturen van een sms wanneer de ontvanger zijn e‑mail niet opent. Bekijk hier alle extensies.

Barcodes
Codelijst
CSV-trigger
PDF-bijlage
Smart Run

Word ook Clang Expert

Wij willen natuurlijk dat je alle functies in Clang zo goed mogelijk benut zodat je altijd het maximale resultaat uit je e‑mailcampagnes haalt. Daarom bieden wij diverse Clang-trainingen bij ons of bij jou op locatie. Onze Clang Trainer kent alle ins en outs en helpt je graag om ook een Clang Expert te worden!

Clang-2015-CMYK - wit

Blijf op de hoogte

Scroll omhoog