Clang training

Tijdens een training leer je alle mogelijkheden en functionaliteiten van Clang kennen. Na het volgen van een training kan je vervolgens zelf aan de slag. De trainingen zijn zowel voor beginners als gevorderden.

Een Clang training bestaat uit twee dagen: een theorie en praktijkgedeelte. Hierin worden alle modules en onderdelen die binnen Clang beschikbaar zijn, behandeld. Samen met de trainer voer je ook verschillende opdrachten uit. Na het afronden van de training mag je jezelf Certified Clang User noemen.

Training op maat en op locatie

Naast de open en gemengde Clang trainingen, bieden wij ook 'dedicated' training. Bij een open training volg je deze met e-mailmarketeers uit andere branches. Een 'dedicated' training is helemaal toegespitst op jouw bedrijf. Je werkt tijdens de training aan je eigen campagnes, er worden voorbeelden uit jouw bedrijf gebruikt, met andere woorden jouw bedrijf staat centraal. Alle training worden in de trainingsruimte van het e-Village kantoor gehouden. Echter wij verzorgen ook trainingen op locatie. Dit kan bij jou op kantoor.

Meer over de training en kosten vind je hier.

mg-7885-1.jpg

Meer weten over Clang?

Neem contact op met Niels Davids (Sales Executive) via:


Terug