Home Blog Verslag van de dag Partnersessie 5 juni

Deel dit artikel

Verslag van de dag Partnersessie 5 juni

Geschreven door Femke van Zelst / 6 juni 2018 / Content / Innovatie

Dinsdag 5 juni stond bij e-Village in het teken van de Partnersessie met het thema ‘’Lets grow our customers’’. Ongeveer 40 partners kwamen naar het kantoor van e-Village voor de presentaties van Sandro Nagtzaam en Niels Davids van e-Village, Zakir Uddin van ITG, Petra Mannak van e-Village, Stephan van Maris van e-Village en Niek Beimer en Adelbert Smal van Stratech. Hieronder lees je het verslag van de dag.

Samenwerking met partners

Sinds de komst van de nieuwe CEO, Sjuul van der Leeuw, is er meer aandacht voor partners. Daarom is Niels Davids binnen het salesteam aangesteld tot contactpersoon van onze partners. Hij is verantwoordelijk voor de samenwerking met onze partners en zal hen op de hoogte houden van ontwikkelingen binnen Clang. Binnenkort zullen wij het partnerprogramma verder introduceren bestaande uit onder andere business reviews, business calls, roadmap, feature voting, partnernieuwsbrief en saleskit.

ITG is lyrisch over Clang

Wij zijn bijzonder trots op onze nieuwe samenwerking met ITG. Begin dit jaar koos ITG voor Clang. Twee jaar lang zijn zij bezig geweest met het zoeken naar een ESP dat volledig aan hun wensen voldoet en dat is Clang geworden! Zakir van ITG presenteerde onder andere hoe hun keuzeproces is verlopen en welke onderdelen zij belangrijk vonden bij het kiezen van een nieuwe ESP. Clang scoorde op elk onderdeel ‘’excellent’’!

Trends in e-mailmarketing

Petra Mannak, Campaign Developer bij e-Village, nam onze partners mee in de e-mailmarketingtrends van 2018. Eén van de belangrijkste trends is interactiviteit in e-mail. We zien steeds meer video’s, carrousels en image galleries in e-mail voorbijkomen. De uitdaging van interactiviteit in e-mail zit hem vooral in de ondersteuning in de verschillende e-mailclients. Daarnaast is het soms complex en tijdrovend en moet je oppassen dat je e-mails niet te zwaar worden.

Clang Analytics

Stephan van Maris, Product Owner bij e-Village, vertelde vol trots over de nieuwe module Clang Analytics. In Clang Analytics kunnen gebruikers realtime en in één oogopslag hun e-mailresultaten inzien. Gebruikers kunnen het dashboard zelf samenstellen met diverse widgets waaronder grafieken, tabellen en exacte getallen. Dit is een eerste versie van Clang Analytics, de module zal de aankomende tijd verder worden uitgebreid. Verder sprak Stephan nog over de roadmap van 2018. Onderwerpen die hier onder andere opstaan zijn de doorontwikkeling van Clang Analytics, nieuwe releases en aanvullende modules en koppelingen. Clang staat niet stil!

De synergie van e-Village en Stratech

Met innovatieve software en als betrokken kennispartner wil Stratech een positieve bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat van hun klanten. Stratech opereert voornamelijk in drie nichemarkten, namelijk Logistiek & Industrie, Sociaal Financieel en Recreatie. Ongeveer anderhalf jaar geleden koos Stratech voor Clang. Onder andere omdat Clang de sterkste is in Cloudproduct, interfaces, support, flexibiliteit en referenties. Maar bovenal was er een klik en zo ontstond er een mooie en prettige samenwerking. Inmiddels zijn er 35 klanten aangesloten op Stratech Campaign en is er een goede samenwerking tussen Stratech en de afdeling Campaign Services van e-Village. Stratech ging verder in op de manieren waarop zij gastsegmentatie toepassen, de integratie tussen Stratech-RCS en Clang en de diverse campagnes in Clang zoals upsell, voor- en napret, verjaardagsmail en betalingsbevestigingen- en herinneringen.

Het was een zeer geslaagde eerste partnersessie. Wij kijken dan ook uit naar de volgende! Hierbij willen wij alle partners nogmaals bedanken voor hun komst. Mede dankzij onze goede samenwerkingen kunnen wij de Clang-gebruikers helpen bij het succes van hun e-mailmarketingcampagnes.

Scroll omhoog