Clang Analytics

Lees verder!

 
Vermelding Emerce 100:
Beste E-business Bedrijven 2018

Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief! Vul je e-mailadres in om al het nieuws op het gebied van e-mailmarketing te ontvangen.
Bekijk hier voorgaande edities.

Bekend van Clang

Je kent ons misschien van onze e-mailsoftware Clang. We zijn er trots op dat bekende en beminde bedrijven als Transavia, Funda en Philips gebruikmaken van deze software. Zij verhogen hun conversie en stimuleren klantloyaliteit met Clang.

e-Village doet nog veel meer. Ons team van meer dan 70 masters is sterk in strategie, uitvoering en monitoring van omnichannel marketing automation. De juiste boodschap op het juiste moment via het juiste kanaal: daar doen we het voor.

Meer over Clang

clang3.0-campaign-editor-1.png

De #1 e-mailsoftware van Nederland

De complete software voor je e-mailmarketing. Dat is Clang in een notendop. Van het samenstellen en opzetten van e-mailcampagnes tot analyse en monitoring, Clang maakt het gemakkelijk. Omnichannel (e-mail)marketing staat hierin centraal.

Benieuwd naar de mogelijkheden van Clang? Vraag dan de demo aan. De demo volgen kost maar 20 minuten van je tijd.

Vraag de Clang-demo aan

Het grootste onderzoek naar e-mailmarketing

3,5 miljard e-mails, ruim 8.500 campagnes en 750 sterke online spelers. Dat zijn de ingrediënten van de E-mail Benchmark. Dit grootste onderzoek naar e-mailmarketing is gratis te downloaden. Een must read voor marketeers en managers!

Download GRATIS

Doeltreffende diensten

Bij e-Village houden we niet van te veel blabla. Liever laten we onze diensten én de resultaten daarvan voor zichzelf spreken. Je kunt op ons rekenen als het gaat om advies, uitvoering, data-analyse of delen van kennis. Maar e-Village staat ook voor je klaar als je e-mailmarketing in zijn geheel wilt uitbesteden.

Meer over onze diensten

Lead generation via e-mailmarketing

Wist je dat...

...Genereren van traffic naar de website, webshop of winkel, stimuleren van verkoop en branding de top 3 doelen zijn van e-mailmarketing?

Meer weetjes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Marketing automation

Wist je dat...

...47 procent van de marketeers (e-mail)marketing automation als grootste uitdaging ziet voor 2018?

Meer weetjes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Wat kost e-mailmarketing software Clang?

Wat kost Clang?

Wat kost Clang? Dit lijkt een eenvoudige vraag, maar deze is niet zo gemakkelijk te beantwoorden. Het gaat erom wat je met Clang wilt bereiken.

Wat kost Clang?