Bekijk hier al onze webinars

Webinars

Webinar gemist? Geen zorgen! Op deze pagina kun je al onze webinars terugkijken.

00:33:08

"Het STDC-model" met Zicht Adviseurs

Het bekende STDC-model van Google op het gebied van content kun je ook heel goed toepassen in je e-mailmarketingstrategie. Zo kun je slim en relevant e-mailen naar je doelgroep in de juiste fase van het aankoopproces. Hoe kun je dit succesvol toepassen? Welke vorm van content werkt goed in welke fase? En hoe gebruik je tagging in dit proces?

Bekijk de case van Zicht én alle belangrijkste e-mail KPI’s ook in de E-mail Benchmark 2020!

Download de E-mail Benchmark 2020

00:45:00

"Let's get personal" met Ferry Willeijns

Hoe kun je juist met weinig (of geen) klantdata toch persoonlijk communiceren? En hoe verzamel je vrij eenvoudig nieuwe data om nog persoonlijker en relevanter te worden? Dat hoor je in deze webinar!

Geïnspireerd na het volgen van de webinar? Word een expert en volg advanced training tegen een eenmalig gereduceerd tarief van €250,-!

Meer info over de training


00:43:47

"Trends en ontwikkelingen in e-mailmarketing" met Wilbert Heinen

Wat zijn de meest toffe manieren om je e-mails interactiever én menselijker te maken? Je hoort het in deze webinar!

Geïnspireerd geraakt om ook direct je conversie te verhogen? Voeg tegen een eenmalig gereduceerd tarief van €299,- interactieve elementen aan je template toe!

Nu aanvragen


00:42:36

"The future of Clang" met Stephan van Maris

Met een recordaantal releases van 52 per jaar loopt Clang voorop op het gebied van innovatie, stabiliteit en snelheid. In deze webinar blikken we terug op de belangrijkste releases van de afgelopen tijd (denk aan Push Notifications) en blikken we vooruit op welke gave dingen er nog te komen staan (bijvoorbeeld A.I.).

Stuur de juiste boodschap, voor de juiste doelgroep, perfect getimed, via het juiste kanaal. Wil je meer weten over Push Notifications? Lees het hier!

Meer info


Bekend van: