Vertrouw op onze techniek

Techniek

De manier waarop je jouw boodschap aflevert is minstens net belangrijk als de inhoud. Communiceer met vertrouwen, wetende dat jouw campagnes in veilige handen zijn bij ons Campaign Services team.

Begin met succesvolle campagnes

Nieuw in Clang? Begin met een basis of maatwerk e-mail template pakket. Wij bouwen je eerste email template, inclusief registratie- en afmeldproces.

Verstuur jouw boodschap via ieder kanaal, altijd geoptimaliseerd

Naast e-mail kunnen we je ook helpen met SMS of Mobile App Marketing. Een persoonlijk afgestemde benadering werkt het best.

Jouw weg naar succes met landingspagina's en formulieren

Het opzetten van een landingspagina of formulier kan wel eens ingewikkeld zijn. We know. Laat ons het je gemakkelijk maken en deze voor je bouwen en inrichten.

Boost jouw omzet met de perfecte campagne

Of je nu hulp nodig hebt met een win-back, registratie- of loyaliteitscampagne, laat het maar aan ons over. Wij ontwikkelen een geoptimaliseerde strategie voor je om jouw engagement en omzet te boosten.

Optimaliseer je opt-out proces

Het is misschien niet leuk, maar wel absoluut noodzakelijk dat je opt-out proces effectief is en aansluit bij jouw bedrijf. Een confirmation, no confirmation of een gesegmenteerde benadering, wij knappen het vuile werk voor je op!

Sanity Checks

Tijdens een Sanity Check bekijken en testen we de aangeleverde e-mail HTML in de meestgebruikte e-mail clients en voeren we een final check uit op de e-mail. Ieder vlak waarop verbetering mogelijk is, wordt gerapporteerd.

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring. Op zoek naar advies? Laat het ons weten!

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bekend van: