Onze ervaring is jouw voordeel

Strategie

Het kan moeilijk zijn om door de bomen het bos te zien. Onze experts helpen je jouw eigen weg naar succes te banen met een exclusief strategisch plan.

Beheer van e-mailmarketing

De basis van je digitale marketingstrategie is het belangrijkste onderdeel voor je e-mailmarketing. Je zou niet in de trein stappen als er geen sporen waren. Zorg ervoor dat jij en je team een duidelijke visie hebben op alle doelen en belangrijke KPI’s.

Start met de basics

De subscriber lifestyle workshop. In deze workshop nemen we je mee in de 4 pijlers van een relevante e-mailmarketingstrategie voor klanten. Acquisitie, onboarding, engagement en retentie. Maak van je prospects loyale tevreden klanten.

Data

Begrijp je data en zoek echt tot op de bodem uit wat zorgt voor jouw omzet. Onze specialisten nemen je mee in een diepgaande RFM-analyse om je jouw kansen te laten zien en je te leren wanneer een campagne succesvol is en wanneer niet.

Personalisatie

Leer je contacten goed kennen. Een betrokken doelgroep is namelijk eerder geneigd te converteren. Kom erachter wie je prospects zijn, wat ze willen en voorspel wat ze in de toekomst nodig hebben. Verhoog je relevantie en daarmee uiteindelijk je ROI.

Contactstrategie

Plan vooruit met een roadmap voor jouw e-mailmarketing en ontwikkel een contactstrategie. Wij kunnen je helpen om je creativiteit naar boven te laten komen en de resultaten te bereiken waar je van droomt.

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring. Op zoek naar advies? Laat het ons weten!

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bekend van: