Expert bij jou op locatie

Laat tijd of onderbezetting jouw marketing automation niet in de weg staan. Wij nemen je graag al het werk uit handen en maken jouw wildste marketingdromen waar. Dit kan allemaal bij jou op locatie!

Interim, sparren of volledig uitbesteden?

Gaat je collega met bakkenvol ervaring voor een langere periode met verlof of zelfs de organisatie verlaten en kun je wel wat extra handen gebruiken? Of is je team te klein om de doelstellingen te realiseren? Schakel dan e-Village in. Met een team van experts staan wij voor je klaar om je te helpen bij het uitdenken en realiseren van al je campagnes. 1 dag in de week, 3 dagen in de week of misschien zelfs 5 dagen in de week? Alles is bespreekbaar!

Waar we je mee kunnen helpen

We kunnen veel, heel veel. Misschien zelfs wel alles. Maar om je een idee te geven wat we allemaal kunnen doen bij jou op locatie hieronder een klein overzicht.

  1. Versturen van nieuwsbrieven
  2. Meedenken over optimalisaties van je nieuwsbrieven
  3. Geautomatiseerde campagnes bouwen
  4. Templateontwikkeling, van design tot technische implementatie
  5. Ontwerpen van templates voor je Pages

De voordelen op een rij

Met een expert van e-Village bij jou op locatie ben je in staat om meer succes met je marketing automation te behalen. Waarom? Allereerst omdat je snel en makkelijk kunt schakelen. Even kort sparren over die toffe campagne en je kunt direct aan de slag met de implementatie. Daarnaast brengt onze expert een hoop relevante kennis over het vakgebied mee, zodat je de inspanningen in je marketing automation dubbel en dwars zult terugverdienen.

Matthijs Ophuijsen - Transavia

Matthijs Ophuijsen

Wij werken inmiddels bijna 5 jaar samen met e-Village. Elke donderdag is er een Campaign Developer bij ons op locatie en dat bevalt erg goed. Het is heel prettig om wekelijks face to face te kunnen sparren en vervolgens direct met het project te starten. Ik raad een Campaign Developer op locatie dan ook aan iedereen aan.

Til je marketing automation naar een hoger niveau

Onze experts staan te popelen om samen met jou de mooiste, invloedrijkste en winstgevende projecten te verwezenlijken. Van Design Guru’s tot Campaign Heroes en van Template Masters tot E-mail Toppers. Welke expert kies jij?

Design Guru

Campaign Hero

Wilbert Heinen

Template Master

Expert op locatie?

Wil je meer informatie over een expert op locatie? Laat dan hieronder je gegevens achter!

Bekend van: