Verdrink niet in je data

Data

Data is het fundament van sterke marketingcampagnes. Zorg dat je er niet in verdrinkt, spring aan boord en wij varen je naar succes!

Bouw je database op door data te importeren

Of het om een bestaand project gaat, of om een eenmalige upload, jouw data is in veilige handen bij ons Campaign Services team. We importeren je data rechtstreeks in Clang en creëren je verzendprofielen voor je.

Alle informatie die je nodig hebt door inzichtelijke data exports

Laat ons weten naar welke velden je benieuwd bent en ons team van experts zorgen voor een sluitende export van je data om je meer inzichten te geven.

Stuur de juiste boodschap naar de juiste ontvanger

Ben je niet zeker of de data in je profielen up-to-date en correct is? Wij kunnen grondig door je data en profielen gaan en je feedback en adviezen geven, zodat je er zeker van bent dat je de boodschap naar de juiste persoon stuurt.

Snelle inzichten met al jouw belangrijke cijfers in één overzicht

Wat is nut van het bouwen van de mooiste campagnes, zonder resultaten in te zien? Bekijk hoe succesvol jouw campagnes zijn met een analytics dashboard die we op maat kunnen ontwikkelen, gebaseerd op wat belangrijk is voor jou.

Wij nemen veiligheid serieus

Met data kun je nooit voorzichtig genoeg zijn. Alle data wordt opgeslagen bij Amazon in Frankfurt en blijft binnen Europa. Daarnaast zijn wij ISO 27001 gecertificeerd.

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring. Op zoek naar advies? Laat het ons weten!

Stuur ons een bericht en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bekend van: