Onze briljante e-mailmarketing services

Wij bieden alles wat je nodig hebt voor succesvolle e‑mailmarketing. Wij denken met je mee en helpen je bij de realisatie van jouw droomcampagnes. Hulp nodig bij incidentele projecten of besteed je je e‑mailmarketingactiviteiten liever geheel aan ons uit? Het team van Campaign Services staat voor je klaar om het maximale resultaat te behalen. Zelfs bij jou op locatie!

Wat we doen

e-Village werkzaamheden - E-mails opmaken en verzenden
E‑mails opmaken en verzenden

Wil je er zeker van zijn dat je e‑mails goed zichtbaar zijn in alle e‑mailclients én dat ze op tijd worden verzonden? Wij maken je e‑mails op en plannen deze, na uitvoerige controles op data, inhoud en functionaliteit, voor je in.

e-Village werkzaamheden - E-mailcampagnes
Campagnes
 

Het succes van e‑mailmarketing zit hem in de campagnes die volledig zijn afgestemd op de customer journey. Of het nu gaat om een abandoned shoppingcart campagne, verjaardagscampagne of winactie, wij helpen je graag bij het meedenken en realiseren.

e-Village werkzaamheden - Data-analyse
Data-analyse
 

Worden je e‑mails na verzending ook geopend en wordt er doorgeklikt? Dat kun je allemaal terugzien in Clang Analytics. Laat ons een dashboard voor je samenstellen zodat je zelf in één oogopslag inzicht in je resultaten hebt.

e-Village werkzaamheden - E-maildesign
Design

Met onze eenvoudige drag & drop templates kun je zonder HTML-kennis gemakkelijk zelf aan de slag. Laat ons een responsive template voor je ontwikkelen en ga vervolgens zelf aan de slag met je e-mails en formulieren.

e-Village werkzaamheden - Volledig uitbesteden
Volledig uitbesteden

Laat tijd of onderbezetting jouw e‑mailmarketing niet in de weg staan. Wij nemen je graag al het werk uit handen en maken jouw wildste e‑maildromen waar. Dit kan bij ons op kantoor maar ook bij jou op locatie!

e-Village werkzaamheden - Sms-campagnes
Sms-campagnes

Naast e‑mailcampagnes verzorgen wij ook sms-campagnes. Wij stellen een sms-bericht op en plannen deze, na uitvoerige controle op data, inhoud en functionaliteit, voor je in.

e-Village werkzaamheden - Custom formulieren en landingspagina’s
Custom formulieren en landingspagina’s

Creëer meer interactie en betrokkenheid door formulieren en landingspagina’s aan je e‑mails te koppelen. Wil je een maatwerk template? Laat ons een template volledig in jouw huisstijl ontwikkelen!

e-Village werkzaamheden - Trainingen en kennissessies
Trainingen en kennissessies

Wil jij zelf ook een e‑mailexpert worden? Wij bieden diverse inspirerende trainingen en kennissessies bij ons of bij jou op locatie.

e-Village werkzaamheden - Inbox placement analyse
Inbox placement
analyse

Belanden jouw verzonden e‑mails wel in de inbox? Succesvolle e‑maildelivery vraagt om doorlopende aandacht! Laat ons daarom je inbox placement analyseren.

Hogere attentiewaarde met een carrousel in je e‑mail

Interactie in e‑mail is populairder dan ooit. Een carrousel is dan ook een mooie toevoeging aan je e‑mail. Met een carrousel breng je je product op dezelfde plek beter onder de aandacht. Ook verhoogt een carrousel de kans op conversie.


Meer informatie over een carrouse in e-mailMeer informatie over een carrousel in e-mail

 
Clang - Specialist op locatie

Experts op locatie

Brainstormen over een droomcampagne en deze ter plekke bouwen en testen? Of wil je sparren over best practices, de indeling van je e‑mailportal of het bouwen van je e‑mails en landingspagina’s? Wij komen graag bij je langs.

Ons team

Onze experts staan te popelen om samen met jou de mooiste, invloedrijkste en winstgevendste projecten te verwezenlijken. Wij hebben de expertise in huis om heldere strategieën te realiseren. Zo tillen we samen jouw e‑mailmarketing naar een hoger niveau.

e-Village - Design Goeroe

Campaign Developer
&
Design Guru

e-Village - Campaign Hero

Campaign Developer
&
Campaign Hero

e-Village - Template Master

Campaign Developer
&
Template Master

e-Village - Success Manager

Project Manager
&
Success Manager

Frequently Asked Questions

We vinden het juist erg leuk om van begin tot eind betrokken te zijn bij jouw campagne. We denken graag met je mee over de beste aanpak, het doel van je campagne, de stappen uit te tekenen en hoe jij het beste de data weer kunt vergaren uit Clang. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Jazeker! Ons team van designers is gespecialiseerd in Digital Design en UX Design en steekt graag de handen uit de mouwen om een design voor je campagne, e‑mailtemplate of landingspagina neer te zetten. Ook voor het reviewen van je e‑maildesigns ben je bij ons aan het juiste adres.

We nodigen je van harte uit om samen met een van onze e‑mailexperts om de tafel te zitten en jouw wensen, doelen, customer journeys en stappenplannen uiteen te zetten. Dit kan zowel bij ons op kantoor als op locatie. Lijkt je dit leuk? Neem dan contact met ons op.

Blijf op de hoogte

Scroll omhoog