Privacy Statement

 
e-Village en Clang in de Emerce 100:
Beste Bedrijven in E-business

Dit statement is voor het laatst gewijzigd op 4 mei 2018.

Op deze pagina informeren we je over welke gegevens we verzamelen als je onze website gebruikt en/of gebruik maakt van onze diensten en producten. Ook vertellen we waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we de gebruikservaring hiermee verbeteren. Zo snap je precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van e-Village BV. Je dient je ervan bewust te zijn dat e-Village BV niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere websites en bronnen. e-Village BV respecteert de privacy van alle gebruikers van zijn website en behandelt de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk. Heb je hier vragen over, dan kun je ons bereiken op info@e-village.nl.

Gebruik van onze diensten

Wanneer je je aanmeldt voor één van onze diensten, vragen we je om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van e-Village BV op servers gehost door AWS in Frankfurt. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

De persoonsgegevens die wij mogelijk kunnen verwerken zijn:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch contact

Wanneer je e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij naar jouw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en jouw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van e-Village BV die gehost worden door AWS in Frankfurt.

Cookies en tracking pixels

Deze website maakt gebruik van "cookies" (tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door de cookies gegenereerde informatie over het gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van e-Village BV die gehost worden door AWS in Frankfurt.

Wij plaatsen noodzakelijke, statistische en marketing cookies op onze website. Een noodzakelijke cookie heeft een puur technische functionaliteit waardoor de website naar behoren werkt. De statistische cookie verzamelt geanonimiseerde gegevens over het gebruik van onze website en helpt ons daarmee de website te optimaliseren. De marketing cookies houden jouw surfgedrag bij. Dit gaat alleen om cookies uit embedded content afkomstig van YouTube en Wistia.

Een tracking pixel is een elektronisch bestand (grootte normaal 1 pixel x 1 pixel) dat in een e-mail (bijvoorbeeld onze nieuwsbrief) wordt geplaatst. Door het gebruik van een tracking pixel kunnen wij zien of een e-mail gelezen wordt.

Doeleinden

Wij verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren jouw toestemming hiervoor hebben verkregen.

  • Om via e-mail of telefoon contact te leggen met betrekking tot diensten die je hebt afgenomen.
  • Om diensten te leveren die je hebt afgenomen.
  • Om via e-mail wijzigingen over afgenomen diensten en producten te melden. Hiervoor kun je je ook altijd afmelden via de afmeldlink onderaan de mail.
  • Om nieuwsbrieven en mailings te verzenden waarvoor je je hebt aangemeld. Hiervoor kun je je (tijdelijk) afmelden via de afmeldlink onderaan de mail.
  • Om via onderzoek van jouw surfgedrag beter inzicht te krijg in onze klanten. Dit doen we alleen met jouw toestemming.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld. In enkele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren, dit is ook schriftelijk vastgelegd.

Bewaringstermijn

De persoonsgegevens die wij bewaren worden niet langer dan noodzakelijk bewaard. De bewaartermijn hangt samen met het doel waarmee we de gegevens hebben gekregen of verzameld en eventuele wettelijke verplichtingen. Na elke vernieuwde interactie, bewaren wij de persoonsgegevens maximaal 26 maanden. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan contact met ons op via info@e-village.nl.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op dit moment aan ons is verstrekt.

Je kunt een verzoek tot inzage, verandering, gegevensoverdraging en verwijdering van je persoonsgegevens of een verzoek tot het intrekken van je toestemming of bezwaar op het verwerken van jouw persoonsgegevens mailen naar info@e-village.nl.

We willen je er op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Beveiligen van persoonsgegevens

e-Village BV is zich ervan bewust dat je vertrouwen in ons stelt. We zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om je privacy te beschermen. Mocht je het idee hebben dat wij jouw persoonsgegevens niet goed beveiligen of misbruiken, neem dan contact met ons op via info@e-village.nl.

Ter beveiliging van jouw persoonsgegevens hebben wij de volgende maatregelen genomen:

  • Servers en apparaten van onze medewerkers zijn uitgerust met actuele beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall. De server wordt gehost door AWS in Frankfurt.
  • We versturen jouw gegevens alleen via beveiligde internetverbindingen (TLS, voorheen SSL) . Dit kun je zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje.
  • Alle medewerkers van e-Village BV die toegang hebben tot persoonsgegevens zijn getraind in het zorgvuldig omgaan met jouw gegevens.

Wijzigingen, vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact met ons opnemen:

e-Village BV
Amersfoortseweg 10e
3705 GJ Zeist
030 – 698 80 80
info@e-village.nl

Privacywaarborg

e-Village heeft op 16 april 2012 officieel het Privacy Waarborg keurmerk ontvangen. Met dit keurmerk van de DDMA laten organisaties hun relaties zien dat er op een correcte wijze wordt omgegaan met persoonsgegevens die gebruikt (kunnen) worden voor reclamedoeleinden. Aan de hand van een handhavingreglement wordt door de DDMA beoordeeld of organisaties zich netjes aan de strenge regels en wettelijke verplichtingen houden.

Heb je een vraag?