Clang-Partnernetwerk

Niet alleen e-Village is overtuigd van Clang. Circa 40 partners zetten Clang dagelijks in om voor hun eigen klanten de mooiste omnichannel campagnes te maken! We vertellen je graag meer over ons partnerprogramma.

 
Samen sterker

Samen sterker

Als partner heb je andere behoeftes dan onze rechtstreekse klanten. Daar zijn wij ons van bewust. Ons partnerteam houdt je daarom op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, geeft je tips om nog slimmer met Clang te werken en hecht veel waarde aan je input. Want op basis daarvan kunnen wij onze software weer verbeteren.

Ons motto is misschien een beetje cliché, maar we zijn ervan overtuigd: Samen sterker!

Type partners

Wij onderscheiden drie type Clang-partners

Resell-partners

Een resell-partner beschikt over een eigen Clang-portal, van waaruit ze haar klanten bedient. Dit kan zowel op project- als licentiebasis zijn.

Marketing-partners

Een marketingpartner heeft geen eigen Clang-portal, maar werkt als e-mailexpert in de bestaande omgeving van haar klanten.

Tech-partners

Onze tech-partners hebben stuk voor stuk een heel gave toepassing ontwikkeld, die aan Clang gekoppeld is. En vice versa! Alle plugins zijn te vinden in de Clang Store.

“Alles is mogelijk met Clang, bij andere systemen zie je vaak beperkingen en loop je daarop vast, maar e-Village is innovatief en blijft nieuwe features bedenken voor Clang. In een gebruiksvriendelijke en simpele omgeving bouwen wij gemakkelijk de mooiste campagnes voor onze klanten.”

Berry, Mindwize.

Onze manier van samenwerken

Als partner wil je Clang optimaal in kunnen zetten voor je klanten. Wij helpen je daarbij! Je partnermanager houdt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en is je centrale aanspreekpunt.

Samen sterker in 6 waarden
1. Duurzame samenwerking
2. Actieve kennisdeling
3. Transparantie
4. Duidelijke afspraken
5. Snelle service
6. Samen groeien!

Partnersessie

Input van onze partners is belangrijk voor de ontwikkeling van Clang en ons partnerprogramma. Tijdens partnersessies en round tables bespreken we ontwikkelingen van Clang en e-Village, wat je belangrijk vindt in een partnership en waar jouw klant behoefte aan heeft. Bekijk de aftermovie van de laatste Partnersessie!

Het partnerteam

Niels

Niels
Partnermanager

Niels werkt al sinds 2014 bij e-Village en heeft voornamelijk contact met ITG, onze grootste Business Partner in de UK.

Krista
Partnermanager

Krista is bekend in de branche en weet als geen ander wat er speelt aan bureauzijde.

Chris
Partnermanager

Met veel enthousiasme en brede IT-ervaring beheert Chris partneraccounts in zowel binnen- als buitenland.

Karsten

Karsten
Teamlead

Karsten is verantwoordelijk voor de partnerstrategie en managet het partnerteam.

In contact komen met ons partnerteam?

Laat hiet je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bekend van: