Maak kennis met de
experts van e‑Village

Over e-Village & Clang

Al sinds 2000 zijn wij dé expert op het gebied van e-mailmarketing en marketing automation. Als fullservice marketing automation bureau helpen wij onze klanten de effectiviteit van hun marketingcampagnes en klantcontactmomenten te verhogen. Met onze in-house ontwikkelde alles-in-één marketing automation software Clang en een team van ruim 70 e‑mailspecialisten staan wij dagelijks klaar voor opkomende spelers en prominente merken uit alle branches, waaronder Transavia, albelli, Jacobs Douwe Egberts, Greetz, Eneco en vele andere klanten.

Jouw data is veilig bij ons

Veiligheid en het waarborgen van privacy zijn heilig voor e‑Village. Onze klanten kunnen dan ook rekenen op maximale bescherming van hun gegevens én die van hun klanten of relaties. Onze certificeringen onderstrepen deze bewering:

Naast ISO 9001- en ISO 27001-certificeringen voert e‑Village het Privacy Waarborg. Daarmee committeren we ons aan de volgende afspraken:

  • Transparantie over data
  • Transparantie over privacyrechten
  • Transparantie over gebruik
  • Toestemming voor online datagebruik
  • Veilige dataopslag

Ontmoet de e‑mailexperts

Van marketeers tot developers en van support engineers tot projectmanagers. Ze hebben allemaal één ding met elkaar gemeen: hun hart gaat sneller kloppen van marketing automation.

Bekijk ons team

Bij ons werken?

Ben jij klaar voor een volgende stap in je carrière en wil je werken voor een awards winning fullservice marketing automation bureau? Door de toenemende groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar enthousiaste collega’s met ambities en affiniteit met software en marketing.

Bekijk de vacatures

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste marketing automation nieuws.

  • Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, ga je akkoord met het Privacy Statement van e-Village en kunnen je gegevens worden gebruikt voor marketingdoeleinden. Je kunt je hiervoor op elk moment afmelden.

Bekend van: