Masters in e-mailmarketing

Optimale ondersteuning van jouw
e-mailmarketing door focus en specialisatie

#playbutton

 
e-Village en Clang in de Emerce 100:
Beste Bedrijven in E-business

100 procent focus op e-mailmarketing

Verandering is in e-mailmarketing de enige constante. Marketing en in het speciaal e-mailmarketing ontwikkelt zich razendsnel en bijblijven wordt steeds lastiger. Om die reden heeft e-Village zich al sinds de oprichting in 2000 gespecialiseerd in e-mailmarketing. In tegenstelling tot veel andere bureaus hebben wij ons niet laten afleiden door opkomende andere klantbenaderingen, maar behielden wij steeds 100 procent focus op e-mailmarketing. En met resultaat, want onze e-mailsoftware Clang is de #1 tool van Nederland. Daarnaast zijn we trots dat we mogen werken voor grote organisaties als bol.com, Transavia, Landal GreenParks en vele andere klanten.

Technologische ontwikkelingen, veranderende klantbehoeften en nieuwe regelgeving zijn belangrijke factoren in e-mailmarketing. Onze 70 e-mailspecialisten combineren kennis van deze facetten met creativiteit en resultaatgerichtheid. e-Village helpt je het succes van je e-mailcampagnes te vergroten.

Clang D-Day

Wist je dat...

...je bij e-Village in één dag je eerste e-mail kunt verzenden (D-day)?

Meer weetjes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Maak kennis met het team van e-Village

Bij e-Village werken supportfans, cijferliefhebbers en creatievelingen. Maar bovenal werken bij ons masters met passie voor e-mail.

Het e-Village team

Services

Van advies en uitvoering tot events. Onze services sluiten naadloos aan bij jouw behoefte aan ondersteuning.

Meer over services

Bij ons werken?

Werken bij e-Village betekent werken in een zeer dynamische en gedreven organisatie. Geen dag is hetzelfde en je werkt voor de mooiste Nederlandse merken. Kortom: solliciteer op een van onze functies.

Onze actuele vacatures

e-Village klanttevredenheidsonderzoek

Wist je dat...

...we twee keer per jaar een klanttevredenheidsonderzoek houden?

Meer weetjes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

data.svg

Jouw data is veilig bij ons

Veiligheid en het waarborgen van privacy zijn heilig voor e-Village. Onze klanten kunnen dan ook rekenen op maximale bescherming van hun gegevens én die van hun klanten of relaties.

Hoe garanderen wij veiligheid