Trots op onze samenwerkingen met

Full service in Marketing Automation

Met ons team van ruim 70 e‑mailexperts staan wij dagelijks klaar om de effectiviteit van de marketingcampagnes en klantcontactmomenten van onze klanten te verhogen. Clang is ons in‑house ontwikkelde marketing automation platform voor het samenstellen van succesvolle omnichannel campagnes.

Campagne creatie

Samen met onze klanten creëren wij de tofste e‑mails. Uiteraard altijd goed zichtbaar op alle devices.

Wat we nog meer kunnen

E-mail Benchmark 2020

Ben je benieuwd naar de e‑mailtrends en uitdagingen voor 2020? En wil je weten hoe jouw e‑mails scoren ten opzichte van andere bedrijven? Download dan nu de Email Benchmark 2020!

Download 'm nu

E‑mailmarketing scan

Wil je een volgende stap in je e‑mailmarketing maken op tactisch en strategisch niveau? Get email done en doe een e‑mailmarketing scan.

E-mailmarketing scan

Push Notifications

Wil jij écht connecten met je klant? Zorg dan voor de juiste boodschap, voor de juiste doelgroep, perfect getimed, via het juiste kanaal. Met Clang kun je de klant die jouw app heeft gedownload nu ook bereiken via een pushmelding.

Onze e‑mailmarketingsoftware

Clang

De belangrijkste Clang-functionaliteiten zijn per bedrijf, campagne en doelstelling verschillend. Daarom hebben wij hieronder de vier belangrijkste functies uitgelicht. Clang beschikt namelijk over nog veel meer functionaliteiten!

Bouw marketing automation campagnes

Creëer zelfstandig slimme en geautomatiseerde e‑mailcampagnes met de Campaign Designer. Van welkomstcampagne tot reactivatiecampagne en van abandoned shopping cart campagne tot reviewcampagne.

Verras je ontvanger met de mooiste e‑mails

Ga voor het wauw-effect en verras je klant keer op keer met de mooiste e‑mails inclusief toffe interactieve elementen, zoals tooltips, een countdown timer of image gallery. Met de drag & drop functie stel je eenvoudig je e‑mails samen. Klik, sleep en GO! Via Clang kun je ook nog eens AMP e-mails versturen.

Creëer slimme segmenten voor hogere conversie

Analyseer je klanten en creëer slimme segmenten op basis van beschikbare data zodat je elke ontvanger super relevante e‑mails kunt sturen. Door gesegmenteerd te mailen neemt de engagement toe en gaan je e‑mailresultaten gegarandeerd stijgen.

Al je e‑mailresultaten in één overzicht

Zie realtime en in één oogopslag welke campagnes succesvol zijn en welke minder, zodat je precies weet waar, wanneer en hoe je moet bijsturen voor een nog hogere ROI. Stel in Clang Analytics gemakkelijk zelf je dashboards samen met diverse widgets waaronder grafieken, tabellen, diagrammen en exacte getallen.

Clang in 1 minuut

Clang in 1 minuut

00:01:16

Clang in 1 minuut

Zien wat e-mailmarketing software Clang voor jouw e-mailmarketing kan betekenen? Bekijk dan snel de video en leer in 1 minuut waarom Clang ook voor jou de ideale e-mailmarketing software is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Mis niets van het laatste e‑mailmarketing nieuws

  • Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, ga je akkoord met het Privacy Statement van e-Village en kunnen je gegevens worden gebruikt voor marketingdoeleinden. Je kunt je hiervoor op elk moment afmelden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekend van: