SMS

SMS integratie in je campagne

De SMS extensie is naadloos geïntegreerd met de andere onderdelen in Clang. Het is nu mogelijk om alle mogelijkheden van het web, e-mail en SMS te laten samenkomen in één omnichannel campagne.

Alles wat met e-mail kan binnen Clang, kan ook met SMS. De inhoud van je bericht kun je afstemmen op de wensen van de ontvanger. Zodat iedere ontvanger een SMS bericht op maat ontvangt. En uiteraard kun je in Clang eerst bekijken hoe je bericht er uit komt te zien op de telefoon van de ontvanger.

Dynamische SMS berichten

Per e-mail stuur je al lang niet meer dezelfde boodschap naar alle ontvangers. Per SMS hoeft dat nu ook niet meer. In Clang kun je SMS berichten aanpassen op de ontvanger. Kijkend naar het profiel van de ontvanger, wordt het SMS bericht met passende content gevuld. Op deze manier kan je per boodschap in de campagne altijd kiezen voor het best passende kanaal: e-mail of SMS. Deze informatie kan eenvoudige worden gebruikt in de (verzend)profielen of campagnes.

E-mails vervangen door SMS-berichten

Je integreert SMS ook in lopende e-mail campagnes eenvoudig. Wil je de bestaande e-mails vervangen door SMS berichten? Bijvoorbeeld bij serviceberichten zoals 'u kunt uw bestelling ophalen'? In Clang hoef je geen nieuwe campagne in te richten, maar pas je de bestaande campagne eenvoudig aan.

SMS ontvangen

SMS berichten ontvangen Naast het versturen van SMS berichten is het ook mogelijk om berichten te ontvangen in Clang en daarop weer te reageren vanuit uw campagne! Het verhogen van de klantloyaliteit en het verrijken van de database wordt op deze manier een fluitje van een cent.

Voordelen van SMS in Clang

  • De content van het SMS bericht kan worden aangepast op de ontvanger
  • SMS is eenvoudig toe te passen in bestaande campagnes
  • Per boodschap kan gekozen worden voor het juiste kanaal: e-mail of SMS
  • Reactie op inkomende SMS berichten kan geautomatiseerd in Clang
  • Reverse billing is standaard mogelijkheid
mg-7885-1.jpg

Meer weten over Clang?

Neem contact op met Niels Davids (Sales Executive) via:

Terug