Domeinnaam Routering & SSL

Je hebt veel tijd en energie in je database gestoken. Salesforce staat vol met klantgegevens en koopgedrag. Door de integratie met Clang kun je deze informatie eindelijk volledig benutten. En combineer je deze waardevolle klantgegevens met open- en clickgedrag, in combinatie met het krachtige en unieke metatagging van Clang, waarmee je nog meer informatie vergaart, dan kunnen we met recht zeggen: communiceren als nooit tevoren!

Wanneer je een e-mail verstuurt staan hierin afbeeldingen en verwijzingen naar landingspagina's. De door jou ingevoerde verwijzingen, naar zowel afbeeldingen welke in Clang geplaatst staan als naar landingpagina's, bevatten myclang.com.

Met de inzet van domeinnaamroutering kan het domein 'myclang.com' vervangen worden waardoor jouw eigen domein getoond wordt.

Zodra een e-mail bezorgd wordt bij de beoogde ontvanger zal de bijbehorende mailboxprovider (bijvoorbeeld Outlook.com of Gmail) de authenticiteit ervan willen bepalen. Afhankelijk van deze controle zal, samen met een controle op de inhoud van de email, bepaald worden of de e-mail afgeleverd wordt. Om te voorkomen dat jouw e-mail als spam of phishing aangemerkt wordt implementeren wij: SPF, SenderID, DKIM, ADSP en DMARC.

Eigen domein

In je formulieren en e-mails wordt geen zichtbare vermelding gemaakt van Clang. Je klanten kunnen wel aan de URL's van o.a. formulieren, links in je e-mails en afbeeldingen zien dat deze content niet op het domein van je website staat. Zodra je met de muis over de linkjes in een mailing welke via Clang is verstuurd kun je het ook zien.

Je kunt echter ook gebruik maken van je eigen domeinnaam in deze URL's.

De voordelen zijn:

 • Je voorkomt dat je e-mails en formulieren voor phishing worden aangezien.
 • Je kunt op je eigen subdomein een beveiligde verbinding afsluiten waarmee klantvertrouwelijke informatie versleuteld over het internet wordt verstuurd. Hierdoor kunnen hackers niet de gegevensoverdracht tussen u en uw klanten afluisteren.
 • Je versterkt je merk, doordat URL's in je e-mails de naam van je bedrijf bevatten.
 • Als je meerdere merken voert, kun je voor elke brand een apart domeinnaam gebruiken.
 • Je kunt je eigen domeinnaam gebruiken, zonder dat je content in Clang verhuisd hoeft te worden.
 • mg-7885-1.jpg

  Meer weten over Clang?

  Neem contact op met Niels Davids (Sales Executive) via:

  Terug