Codelijst

Integratie in campagnes

De Codelijst extensie bestaat uit een campagne object en een management functie in Clang. Hierin kunnen CSV-lijsten met codes worden geïmporteerd, bijvoorbeeld kortingscodes voor de webshop. Door middel van een campagne object kunnen de codes aan klanten worden uitgedeeld en in Clang bij het record van die klant worden opgeslagen.

Importeer codes

Omdat kortingscodes vaak in een webshop worden aangemaakt, en pas dan ook geldig zijn, kunnen codes in Clang worden geïmporteerd. Na activatie van de codelijst extensie, beschik je over een nieuw menu-item om de import mee uit te voeren.

Gebruik in campagnes

Nu de codes beschikbaar zijn in Clang is het mogelijk om in een campagne het nieuw beschikbare object te gebruiken. In het campagne object zijn twee instellingen beschikbaar:

  • Codelijst: Je kunt meer dan 1 lijst aanmaken in de management functie. Je kiest hier vanuit welke lijst een code uitgegeven moet worden.
  • Veld: Je kiest het veld waarin de code moet worden opgeslagen, vaak is dit een klantveld. Vervolgens kan de code in de e-mail worden opgenomen door de variabele van het gekozen veld in de e-mail toe te voegen.

Voordelen Codelijst in Clang:

  • Automatische notificatie als de codes bijna op zijn.
  • Eenvoudig in gebruik.
  • Minimale aanpassingen aan campagne.
mg-8143-1.jpg

Meer weten over Clang?

Neem contact op met Steffen Kemme (Support Engineer) via:

Terug