Emerce100: e-Village behoort wederom tot de beste e-business bedrijven van Nederland

Emerce

Wij zijn trots! Ook dit jaar zijn we door Emerce weer verkozen tot de beste e-business bedrijven van Nederland. En een vermelding in de Emerce100 is er niet zomaar eentje. Zij onderzoeken jaarlijks vele honderden bedrijven door beslissers uit de online industrie de prestaties van dienstenleveranciers te laten beoordelen, verdeeld over verschillende categorieën. Het is fantastisch dat het harde werk van al onze teams al jarenlang leidt tot vermeldingen in de Emerce100. We zijn ontzettend trots dat wij dit jaar met ons bureau in de top 5 in de categorie marketing automation bureaus staan en dat we met Clang een prachtige gedeelde 2e plaats in de categorie e-mailmarketing software hebben behaald. Heel veel dank aan de beslissers voor de mooie waardering!

Sjuul van der Leeuw, Managing Director e-Village: “Een waanzinnig mooie blijk van waardering! Ik ben ontzettend trots op het harde werk van al onze teams. Het is fantastisch om terug te krijgen dat onze samenwerking, inzet en expertise zo gewaardeerd wordt, en dat al jarenlang. Daarnaast is het goed om te zien dat marketing automation in de markt steeds meer wordt erkend als een vitaal onderdeel van de algehele marketingstrategie. We groeien hard, maken prachtige stappen en genieten van onze samenwerkingen met prachtige klanten.”

Samen met onze klant

Door ons strategisch advies, praktische ondersteuning en diepe kennis van marketing automation en van Clang, geven we onze klanten een beslissende voorsprong in de digitale wereld. Voor dit jaar staan er weer verschillende mooie ontwikkelingen en lanceringen op de planning. Samen werken we hard om ook dit jaar weer van grote waarde te zijn voor onze klanten!

Benieuwd naar onze marketing automation software Clang?
Vraag een demo aan

00:01:53

Wil je meer weten over onze oplossingen? Of over wat wij voor jou kunnen betekenen?

Bekend van: