Beweging in je e‑mail

Parallax Email

Een Parallax Email is een techniek waarbij content met verschillende snelheden over elkaar heen rolt als er in de e-mail wordt gescrold. Hiermee wordt een 3D effect gecreëerd. Net als bij het legendarische spel Super Mario. Hierbij bewegen de bergen bijvoorbeeld langzamer dan de struikjes. Dit effect kan je nu toepassen in je e-mail!

Voordelen Parallax Email

Verhoog conversie

Verhoog engagement

Doorbreek de '8 seconde regel'

Voorbeelden Parallax Email

Een van onze klanten AllSecur heeft onlangs de naam veranderd naar Allianz Direct. Om hun klanten zo goed mogelijk mee te nemen in de periode rond deze naamsverandering, hebben we samen een te gekke e-mailcampagne gecreëerd. Met inzet van een Parallax Email! Deze campagne heeft een geweldige CTR van 8,27% opgeleverd. Veel hoger dan het landelijk gemiddelde van 3,05%!

Voorbeeld AllSecur

Voorbeeld e-Village

Waarom creëer je een Parallax Email?

Een Parallax Email werkt enorm goed op het gebied van interactie en engagement. Door het speelse effect van een Parallax Email wordt de ontvanger geprikkeld om te blijven scrollen. Ze worden op een natuurlijke manier naar het doel van je e-mail geleid. En de tijd die ze doorbrengen in jouw e-mail is als gevolg hoger!

Wanneer gebruik je een Parallax Email?

Een Parallax Email is supernuttig als je je ontvangers wil verrassen met gave engagement campagnes. Denk hierbij aan spelletjes, de introductie van producten, educatieve content en vooral informatieve of serviceberichten.

Parallax Email: good to know

  • Check je database; is je base die deze techniek ondersteunt groot genoeg?
  • Een Parallax Email creëren is in de regel een kostbare ontwikkeling. Wij hebben al het ontwikkelwerk gelukkig al voor je gedaan, dus we kunnen direct aan de slag!
  • Denk goed na over het doel van je e-mail. Kan een Parallax Email daaraan bijdragen? De ontvanger wil uiteindelijk weten; what’s in it for me?

Welke e-mailclients ondersteunen Parallax Email?

Apple Mail
iOS Mail App
Outlook op Mac
Samsung Mail App
Outlook App
Gmail App
Outlook.com
Gmail.com
Yahoo.com

Zelf aan de slag?

Laat hieronder je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekend van: