Discover insights, Improve results

E-mailmarketing scan

Breng in 6 stappen jouw e-mailmarketing automation naar een hoger niveau

Wil jij jouw e-mailmarketing naar een next level brengen? Maar je weet niet goed waar je wilt beginnen? Of wat kan je nog meer dan een wekelijkse nieuwsbrief? Dan hebben wij goed nieuws voor jou. Met onze speciaal ontwikkelde e-mailmarketing scan brengen wij jouw strategie en campagnes naar een next level.

Stap 1 Intake

Stap 1: Intake

Tijdens een verkenningsgesprek leert onze e-mailmarketing strateeg jou beter kennen zodat wij de e-mailmarketing scan kunnen starten. Waar sta je op dit moment en wat zijn jouw doelstellingen? Ook checken wij de databronnen die we graag willen analyseren voor de e-mailmarketing scan.

Stap 2 Discovery

Stap 2: Discovery

De analisten van e-Village bekijken alle relevante e-mailstatistieken. Maar ook andere databronnen, zoals Google Analytics, CRM data en feedback tooling. Op een aantal kritische punten worden checks uitgevoerd om zo inzicht te krijgen in de totale e-mailperformance.

Insights

Stap 3: Insights

De resultaten van de e-mailmarketing scan worden in een sessie aan jou gepresenteerd. Waar liggen concrete kansen voor jouw e-mailmarketing? De resultaten uit de scan zijn ook de voedingsbodem voor de e-mail brainstorm. Lees hoe het werkt.

Stap 4 Brainstorm

Stap 4: Brainstorm

Nu duidelijk is waar de kansen liggen gaan we op zoek naar nieuwe ideeën. Welke campagnes zijn kansrijk, welke segmenten zijn nog niet benut, hoe kunnen we praktisch snel verbeteringen doorvoeren? Onder leiding van de e-mailmarketing strateeg komen we samen tot een totale roadmap voor de komende periode.

Stap 5-Opportunities

Stap 5: Opportunities

De e-mailmarketing strateeg werkt alle input uit tot een actieplan. Alle campagnes en ideeën worden op prio ingedeeld en eventuele afhankelijkheden worden gedefinieerd waardoor er een backlog ontstaat met actiepunten voor de korte en lange termijn.

Stap 6 Lift off

Stap 6: Lift off

Om zeker te weten dat de e-mailmarketing doelstellingen worden bereikt, plannen we een aantal milestone sessies. Tijdens deze sessies bespreken we de vorderingen op de actiepunten uit het plan en sturen we zo nodig bij. Op deze manier houdt jouw team de focus op de doelstellingen en kunnen we gezamenlijk een snellere groei bewerkstelligen.

Meer weten?

Wil je weten hoe jij e-mailmarketing voor jouw organisatie verder vorm kan geven? Neem dan voor meer informatie contact met ons hoe je er meer uit kan halen. Bel vrijblijvend naar 030-698 80 80 of mail naar info@e-village.nl

 

Neem contact op

Breng ook jouw e-mail marketing naar een hoger niveau

Interesse?

Neem via onderstaand formulier contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekend van: