E-mailmarketing Scan

Discover insights, improve results. Breng je strategie en campagnes met onze e-mailmarketing strategen naar een hoger niveau met de E-mailmarketing Scan.

Discover insights, Improve results

Als marketeer wil je weten waar je staat, duidelijke doelstellingen formuleren én deze behalen. In een aantal stappen maken we samen inzichtelijk waar de kansen liggen en komen we tot nieuwe ideeën. Zo brengen we jouw strategie, campagnes én omzet naar een hoger niveau.

 

Wat we gaan doen

Stap 1 Intake

1. Intake

Om tot de beste resultaten te komen, maken we eerst kennis. Waar sta je op dit moment en wat zijn jouw doelstellingen?

Stap 2 Discovery

2. Data-analyse

Onze experts kijken naar alle relevante databronnen, welke strategie je hanteert en wat dat op dit moment oplevert. Waardevolle inzichten om de brainstorm mee te starten.

Insights

3. Brainstorm

Samen bespreken we onze inzichten en beschrijven we actiepunten om je e-mailmarketing naar een hoger niveau te brengen. Zo ga je van inzicht naar verbetering.

Stap 4 Brainstorm

4. Roadmap

De uitkomst van de E-mailmarketing scan is een roadmap voor het komende jaar, of zelfs langer. Zo weet je precies waar je de winst kan behalen. Natuurlijk blijven we monitoren en ondersteunen waar nodig.

e-mail marketing scan

Get email done.

Met een E-mailmarketing scan breng je jouw e-mailmarketing écht naar een hoger niveau. Dat betekent meer focus en vooral een hogere ROI. Wil jij ook:

  • Inzicht in je totale e-mailperformance
  • Plan van aanpak om jouw doelstellingen te behalen
  • Een hogere ROI
  • Onderbouwd, concreet en platformonafhankelijk advies van experts

Vraag de scan aan en onze experts nemen met alle plezier contact met je op om kennis te maken en de kansen te bespreken!

E-mailmarketing Scan aanvragen

BRENG OOK JOUW E-MAILMARKETING NAAR EEN HOGER NIVEAU

Interesse?

Neem via onderstaand formulier contact met ons op.

Bekend van: