Diensten van e-Village

Van marketing automation tot het opzetten van (complexe)
e-mailcampagnes en responsive e-mailtemplates

 
Vermelding Emerce Top 100
Beste e-mailbedrijven 2017

Jouw resultaat telt

Als je je bezighoudt met marketing is de kans groot dat je bedrijven als bol.com en Transavia op de voet volgt. Deze partijen gebruiken onze e-mailsoftware Clang voor hun succesvolle campagnes. e-Village is echter meer dan deze e-mailsoftware alleen. Bij ons werken meer dan 70 masters in e-mailmarketing die je kunnen helpen bij het uitdenken en opzetten van (complexe) e-mailcampagnes. Die customer lifecycles in kaart brengen en ondersteunen bij marketing automation. Dit alles met jouw beoogde resultaat in het achterhoofd: hogere conversie, minder churn of loyalere klanten.

Net Promotor Score 100%

Wist je dat...

...Transavia 38% extra conversie behaalde met ABC-mail in Clang en bovendien de investering van marketing automation in 1 week terugverdiende?

Meer weetjes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Campaign Services

Wil je meer uit je e-mail- en omnichannel marketingstrategie halen? Is er te weinig tijd om innovatieve campagnes in te zetten en marketing automation naar een hoger niveau te tillen? Wij helpen je daar graag bij.

Campaign Services

Onze belangrijkste diensten

Waar e-Village groot mee geworden is, is ons vermogen om mee te denken. Mee te denken met de ondersteuning waaraan jij behoefte hebt, en waaraan jouw klant behoefte heeft. Maatwerk dus. Wat onze belangrijkste functies zijn voor jou, is lastig te bepalen. We zetten een aantal van onze diensten onder elkaar.

Advies

e-Village ademt e-mailmarketing. Het zit in ons DNA. We kunnen je dan ook als geen ander adviseren op dit vlak. Zoek je ondersteuning bij het uitdenken en opzetten van e-mailcampagnes of A/B testing? Zoek dan niet verder.

Meer over advies

Uitvoering

Als praktisch ingestelde partner ondersteunt e-Village bij de uitvoering van e-mailmarketing. Schakel ons in voor ontwerp en techniek van responsive e-mailtemplates, customer lifecycles, Inbox Placement, A/B testing en nog veel meer.

Meer over uitvoering

Data-analyse

Inzicht in het gedrag van je beoogde doelgroep biedt mogelijkheden om bij te sturen. e-Village helpt je bij het analyseren van data.

Zo draagt e-Village bij aan het succes van je e-mailmarketing.

Meer over data-analyse

Events

e-Village deelt graag zijn kennis met je. Enkele keren per jaar organiseren we exclusieve klantsessies. Daarnaast organiseren we round tables voor onze klanten waarin we de diepte ingaan over diverse onderwerpen.

Meer over events

Volledig uitbesteden

Heb je onvoldoende capaciteit voor de opzet en uitvoering van e-mailcampagnes? Of ontbreekt het je aan de kennis om dit goed te doen? Besteed het dan uit aan de masters van e-Village.

Meer over uitbesteden

Support

Bij e-Village kun je rekenen op maximale support. Zo staat onze (Nederlandstalige) e-mailhelpdesk altijd voor je klaar. Bijvoorbeeld bij vragen over het versturen van e-mailnieuwsbrieven, aanmaken van een mailinglijst of tips & tricks over e-mailmarketing.

Meer over support

Maar Clang biedt nog veel meer

Extensies voor Clang

Bel of mail met Martijn Zondervan (Sales Executive) voor meer informatie

martijn-zondervan-941x612-1.jpg

Support clang

Wist je dat...

...onze klanten ons Support Team gemiddeld een 8,1 geven?

Meer weetjes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte