Uitvoering

We voeren het graag voor je uit

Heb je intern te weinig capaciteit of kennis om jouw e-mailmarketing professioneel uit te voeren? Of zoek je 'handjes' bij de uitvoering van campagnes? Schakel dan onze ervaren specialisten in. Ze helpen je op weg bij de opzet van customer lifecycles, marketing automation of e-mailmarketingcampagnes. Of het ontwerp en de techniek van responsive emailtemplates. Verder denken we met je mee over het gebruik van je klantdata in gepersonaliseerde e-mails.

20 procent van de marketeers maakt geen gebruik van A/B testing en 41 procent doet dit soms. Zonde, want de voordelen van A/B testing zijn groot. We kunnen ons voorstellen dat je niet precies weet hoe je dit uitvoert. Wij wel. Daarom helpen we veel klanten hiermee. Ook dat beschouwen wij als uitvoering. Advies over hoe het nog beter kan, komt daar vanzelfsprekend bij kijken.

Je bepaalt zelf hoe je e-Village inzet. We kunnen bij ons op kantoor veel voor je doen, maar stappen net zo gemakkelijk in de auto om bij jou op de locatie te helpen. Als je behoefte hebt aan wat structureler ondersteuning, detacheren we graag een van onze specialisten. Hij of zij maakt dan bijvoorbeeld voor één dag per week of per maand deel uit van je marketing- of ICT-team. Met ons kun je alle kanten op.

mg-7975-1.jpg

Meer weten over Clang?

Neem contact op met Bart Willem Schram (Client Manager) via:Terug