Advies

We helpen je verder met je e-mailmarketing

Je (beoogde) klant met de juiste e-mailing en content op het juiste moment via het juiste kanaal benaderen. Dat bepaalt het succes van je e-mailmarketing. De vraag is wat dan een goede e-mailing en content of het juiste moment is. Dat is tenslotte voor elke doelgroep anders. e-Village helpt je graag bij het beantwoorden van deze – en veel andere – vragen, bijvoorbeeld over omnichannel marketing.

Je kunt bij e-Village terecht voor advies over alle aspecten van e-mailmarketing. Denk hierbij aan de opzet van geautomatiseerde e-mailcampagnes, zoals customer lifecycles. Hoe pak je dit aan, waar moet je op letten en hoe stuur je bij? Ook voor concretere vragen – zoals of je e-mailtemplate past bij je doelgroep of hoe je deze responsive maakt – staan onze specialisten voor je klaar.

Succesvolle e-mailmarketing is een proces, geen einddoel. Daarom gaan we graag periodiek met je om tafel om te kijken waar verbetering mogelijk is. Op basis van resultaten, statistieken en benchmarkdata kijken we waar verbetering mogelijk is.

martijn-zondervan-941x612-1.jpg

Meer weten over Clang?

Neem contact op met Martijn Zondervan (Sales Executive) via:Terug