Het #1 omnichannel marketingplatform van Nederland

Eenvoudig omnichannel campagnes creëren,
beheren en analyseren

Vraag de Clang-demo aan

 
e-Village en Clang in de Emerce 100:
Beste Bedrijven in E-business

Creëer, beheer en analyseer e-mailcampagnes

Het meest complete omnichannel marketingplatform voor e-mailmarketing: Clang. Segmenteer je database, creëer, bouw en plan uitgebreide e-mailcampagnes met de Campaign Designer. Alles volledig afgestemd op de persoonlijke situatie van jouw klant.

Gebruik het omnichannel marketingplatform Clang om meer inzicht in het gedrag van je klanten krijgen, voor maximale conversie en hogere klantloyaliteit. Ook ondersteunt Clang omnichannel campagnes. Hiermee zorg je voor een consistente klant- en merkbeleving en overzichtelijke customer journey, ongeacht het kanaal of device.

Daarnaast heb je de optie om diverse extensies in te zetten om nog meer uit je e-mailmarketing te halen. Een koppeling met Facebook Lead Ads of Magento? Meer klantgegevens? SMS-berichten versturen? Realtime valideren van adressen? Het kan met Clang!

E-mailsoftware Clang

Wist je dat...

...Pages de nieuwe functionaliteit is in Clang 3.3?

Alles over Clang Pages lees je op de actiepagina.

clang-3.0-profielen-editor.png

De belangrijkste
Clang-functies

De belangrijkste Clang-functies zijn per bedrijf, campagne en doelstelling verschillend. Daarom hebben wij hieronder een aantal functies toegelicht.

Clang training

Om optimaal gebruik te maken van Clang organiseren wij Clang trainingen om je goed op weg te helpen.

Lees meer

Omnichannel

Clang ondersteunt omnichannel campagnes. Dit varieert van webshopintegratie en het volgen van klanten vanuit de e-mail naar je website tot de integratie van e-mail en social media en meer.

Lees meer

Drag & Drop

Drag & Drop is een functie die je vindt binnen campagnes, formulieren en je e-mailtemplate. Deze functie zorgt voor maximale vrijheid. Sleep eenvoudig elementen naar de juiste plek en stel zo een succesvolle campagne, prettig werkend formulier of onderscheidende template samen.

Lees meer

Campaign Designer

Met Campaign Designer bouw, creëer en plan je zelf persoonlijke en relevante e-mailcampagnes; van start tot evaluatie. Je voegt timers en extra campagnepaden toe, test deze paden met behulp van A/B testing en stuurt bij waar nodig.

Lees meer

Rapportages

Hoe goed scoort een campagne – en misschien nog wel belangrijker – hoe goed scoren campagneonderdelen? De rapportages binnen Clang bieden je maximaal en realtime inzicht om bij te kunnen sturen.

Lees meer

Data Model

Met Clang is een uitgebreide databasestructuur op te zetten met een-op-meerrelaties. Hiermee kun je e-mailcampagnes optimaal afstemmen op de persoonlijke situatie van (potentiële) klanten.

Lees meer

Profielen editor

Geen klant is hetzelfde. Relevante (gepersonaliseerde) content levert dan ook betere resultaten op. Clang biedt verregaande mogelijkheden om profielen aan te maken en hier gerichte acties op te doen.

Lees meer

Clang Management

Zoek je een managementsysteem waarmee je specifieke rollen kunt toebedelen? Of wil je je dashboard persoonlijk inrichten zodat je snel kunt schakelen tussen onderdelen? In Clang maak je je dashboard heel persoonlijk en schakel je makkelijk met onze supportmedewerkers zodat je Clang optimaal benut.

Lees meer

Database Manager

Wil je een database met ruimte voor miljoenen records? Ben je klaar voor de volgende stap in je e-mailmarketing en ga je via segmentatie je mailings verder personaliseren en automatische vervolgcommunicatie inzetten om je conversie te verhogen? De Database Manager van Clang biedt je talloze opties om het maximale uit je database te halen.

Lees meer

Techniek & Authenticatie

Wil je Clang koppelen met andere systemen? Of wil je hulp bij het verhogen van de deliverability van je mailings?

Lees meer

Relevante Content

Wil je klanten in Amsterdam, andere content sturen dan je klanten in Utrecht? In Clang gebruik je klantdata om relevante content te versturen. Je kunt het efffect uitgebreid analyseren en middels tags monitoren.

Lees meer

Webshop

Wil je IDEAL-betalingen afhandelen via je e-mailsoftware? Of vervolgcommunicatie inrichten per aankoop? Clang beschikt over integraties met Salesforce & Magento. Zet het aankoopgedrag van je klant om in slimme campagnes voor maximaal resultaat.

Lees meer

Pages

Bekijk nu de webinar over Pages in Clang. Met Pages kun je nu eenvoudig en snel landingspagina's en formulieren maken voor je responsive e-mails.

Lees meer

Maar Clang biedt nog veel meer

Extensies voor Clang

Bel of mail met Steffen Kemme (Support Engineer) voor meer informatie

mg-8143-1.jpg

Clang webwinkel integratie

Wist je dat...

...je je e-maildatabase binnen een jaar kunt laten groeien met 900% door je kassasysteem te koppelen met Clang?

Meer weetjes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

info-box-2.svg

Wat kost Clang?

De maandelijkse kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zoals hoeveel mail verstuur je maandelijks? Welke modules gebruik je? Etc. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Voorbeelden van Clang-campagnes

campaign-1.png

Welkomstcampagne

Maak van nieuwe klanten loyale klanten

Wat is er fijner dan nieuwe klanten die zich echt bij je thuisvoelen? Die zich gewaardeerd voelen dat ze klant bij je zijn? Met een welkomstcampagne via Clang vergroot je de loyaliteit en creëer je kansen voor cross-selling en upselling.

Meer over deze campagne
campaign-2.jpg

Abandoned Shopping Cart-campagne

Verhoog de conversie van je webshop

Maar liefst 70 procent van de online winkelwagens wordt niet afgerekend. Zonde, want de interesse in een product of dienst is er. Met een Abandoned Shopping Cart-campagne kun je webshopverlaters verleiden om een bestelling of boeking alsnog af te ronden. Dit alles volledig geautomatiseerd.

Meer over deze campagne
campaign-3-1-copy.jpg

Vergroten klantloyaliteit

Unieke meerwaarde creëren met mobiel

Hoe bouw je als leverancier van een low interest product zoals energie een waardevolle relatie met je klanten op? Het antwoord op deze vraag is essentieel in deze vrijgegeven sector, waarin mensen relatief gemakkelijk overstappen naar een andere aanbieder. Eneco zette in 2011 als een van de eerste partijen de mobiele telefoon in.

Meer over deze campagne

icon5-2.svg

Wist je dat...

...Clang feedback biedt op 3 niveaus? Te weten klantniveau, contentniveau en campagneniveau.

Meer weetjes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

In 20 minuten alles weten van Clang?

Vraag de gratis (en vrijblijvende) demo bij jou op locatie aan.