Klik, koop, klaar!

Binnen een paar kliks aan de slag met Smart Run? Dat kan! In de gloednieuwe Clang Store kun je namelijk zelf koppelingen en extensies installeren, waarna je direct toegang hebt tot de nieuwe functies in Clang!

Clang Store

Clang introduceert de Clang Store

In de Clang Store kun je door middel van het klik, koop, klaar principe heel makkelijk zelfstandig koppelingen en extensies aanschaffen. Binnen vijf minuten is de app geïnstalleerd en kun je aan de slag. Door je andere systemen te koppelen met Clang of aanvullende functionaliteiten aan Clang toe te voegen ben je in staat om nog meer uit je e‑mailmarketing te halen. En het allerfijnste is nog dat je het als portal beheerder van je portal allemaal zelf kunt doen! Tenzij je zeer specifieke wensen hebt, maar daar helpen we je uiteraard graag bij.

Een overzicht van alle apps in Clang
 

Hoe werkt het?

Een overzicht van de beschikbare apps in Clang

Klik

Wanneer je de Clang Store in je Clang-portal opent, verschijnt er een overzicht met alle beschikbare apps. Aan de rechterkant zie je welke apps je al hebt geïnstalleerd.

Een app in Clang installeren

Koop

Wil je een nieuwe app installeren en ben je portal beheerder binnen je portal? Klik dan op de betreffende app en vervolgens op de knop installeren.

Een overzicht van je reeds geïnstalleerde apps in Clang

Klaar

Bij sommige apps moet je nog wat aanvullende informatie toevoegen, zoals accountgegevens, waarna het installeren begint. Vijf minuten later kun je aan de slag!

Gratis proefperiode van 14 dagen

Wil je de koppeling of extensie eerst testen? Alle apps kun je 14 dagen gratis uitproberen, daarna wordt de licentie maandelijks of jaarlijks gefactureerd. Verwijder je de app binnen 14 dagen, dan wordt er niets gefactureerd. Wanneer je de app niet verwijdert, start de betaling vanaf het moment van installeren.

Clang Store Gratis Proefperiode
Clang Store Facturatie

Facturatie

Je kunt zelf bepalen hoelang je gebruik wilt maken van een koppeling of extensie, je kunt namelijk per maand of per jaar betalen. Kies je ervoor om per maand te betalen, dan kun je de licentie maandelijks stopzetten. Daarnaast krijg je tijdens de installatie ook de optie om direct een PO-nummer toe te voegen. Wel zo makkelijk!

Beschikbare Apps

We hebben alvast 14 apps voor je klaarstaan. Uiteraard zijn wij hard aan het werk om alle extensies en koppelingen aan de Clang Store toe te voegen.


Het installeren van apps is enkel mogelijk wanneer je portal beheerder bent. Heb je een Clang portal via een van onze partners en wil je een app installeren? Neem dan contact op met je marketingpartner.


Kom je er toch niet helemaal uit? Laat het ons weten, want we helpen je graag!

Clang Store Apps

Blijf op de hoogte van de laatste Clang ontwikkelingen

Scroll omhoog