Nieuw: Push Notifications!

Stuur nu de juiste boodschap, voor de juiste doelgroep, perfect getimed, via het juiste kanaal.

Push it with Clang.

De juiste boodschap, perfect getimed.

Wil jij écht connecten met je klant? Zorg dan voor de juiste boodschap, voor de juiste doelgroep, perfect getimed, via het juiste kanaal. Met Clang kun je de klant die jouw app heeft gedownload nu ook bereiken via een pushmelding. Dankzij een interactieve feedbackloop verzamel jij al je relevante klantgedragdata in één overzicht. Wij helpen je te ontdekken welk kanaal het beste bij jouw klant past en hoe je Push Notifications op de juiste manier kunt inzetten.

Neem contact op met onze pushexperts

Waarom Push Notifications inzetten?

Met Push Notifications in Clang kun je nu nóg relevanter zijn en nog beter targeten op je doelgroep. Zo kun je bijvoorbeeld targeten op locatie van je contacten en hen een berichtje sturen als ze in de buurt zijn van jouw winkel of als ze op het vliegveld staan. Daarnaast hebben Push Notifications een hoge urgentiewaarde, je ziet het direct als je op je telefoon kijkt. Hiermee kun je jouw klanten snel naar je app sturen, op het juiste moment.

In het kort, waarom Push Notifications?

  • Het is actueel: het gedrag, de locatie of de voorkeuren van de klant triggeren de notificatie.
  • Het is persoonlijk: de content in de notificatie is afgestemd op de klant als individu.
  • Het is actiegericht: de pushmelding maakt direct duidelijk wat de klant moet doen.

 

Connect via verschillende kanalen

In Clang kon je jouw doelgroep al bereiken via e-mail, SMS, Facebook Audience, Facebook Lead ads, print en landingspagina’s. Met Push Notifications toegevoegd in Clang, kun je nu nog beter jouw kanalen op elkaar afstemmen en aan elkaar koppelen. Heeft jouw klant die belangrijke boodschap via e-mail niet geopend? Stuur een SMS bericht. Heb je een korting die alleen in de app geldig is? Stuur een pushbericht. Laat die klant vervolgens een product in haar winkelmand staan? Stuur een Abandoned Shopping Cart mailing. De juiste boodschap, op het juiste moment, naar de juiste doelgroep, via het juiste kanaal. Door het gebruik van verschillende kanalen, verhoog je de engagement van jouw klant met jouw merk.

Al je relevante data op één plek

Met Clang verzamel je alle data op één plek. Zo kun je (potentiële) klanten bereiken met gepersonaliseerde campagnes die gebaseerd zijn op hun eigen gedrag. Nu je ook Push Notifications kunt versturen met Clang naar klanten die jouw app hebben gedownload, wordt ook doorlopend jouw data automatisch extra verrijkt. Clang kan namelijk optimaal communiceren met jouw app. Door middel van een interactieve feedbackloop wordt appgedrag real time teruggeschoten naar Clang. Zo weet je bijvoorbeeld precies in welke producten jouw klant geïnteresseerd is en kun je hier op inspelen met je campagnes.

Hoe zet je Push Notifications in?

Push Notifications komt als module beschikbaar in de Clang Store, zodat je deze zelf in en uit kunt schakelen. Nadat je Push Notifications hebt geactiveerd, implementeer je de SDK in je app, zodat de app met Clang praat. In je campagne selecteer je de target groep en de devices. Uiteindelijk verstuur je het pushbericht via de campagnetrigger.

Hulp of advies nodig?

Meer weten over Push Notifications?

Wij staan voor je klaar! Laat ons weten wat je vraag of verzoek is en onze experts nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bekend van: