Clang Pages

Een landingspagina bouwen is lastig en technisch? Met Clang Pages niet! Clang Pages is ontworpen om e-mailmarketeers van alle gemakken te voorzien waardoor je in een handomdraai responsive formulieren en gepersonaliseerde landingspagina’s maakt.

Landingspagina's bouwen met Clang Pages

Je kunt direct aan de slag, HTML-kennis is namelijk niet nodig! Doelgerichte formulieren maken? Een formulier in je eigen huisstijl? Of variaties tonen op basis van profielkenmerken? Dat kan allemaal met Clang Pages!

 
Clang Pages Drag & Drop

Drag & Drop functie

Met de Drag & Drop functie klik je eenvoudig een landingspagina of formulier in elkaar. De bibliotheek staat vol met objecten waarmee je helemaal los kunt gaan. Van radio buttons tot selectboxes, van date pickers tot buttons en van inputveld tot checkboxes. Alles zit erin om een aanmeldformulier, vragenlijst of andere pagina mee samen te stellen.

Clang Pages Drag & Drop

Plug & Play template

De Plug & Play template maakt het mogelijk om sneller en eenvoudiger formulieren voor je landingspagina te maken. Het is natuurlijk ook mogelijk om een custom made template door ons te laten ontwikkelen die volledig is afgestemd op jouw huisstijl. De Template Masters van de afdeling Campaign Services helpen je graag!

Clang Pages Drag & Drop

Styling

De styling van je Page kun je naar wens aanpassen. Elk object bevat namelijk een eigen configuratie. Daarnaast werkt Clang Pages volledig samen met het bootstrap framework. Koppel je stylesheet om je formulier automatisch om te zetten naar de gewenste stijl.

Clang Pages Drag & Drop

Responsive design

Mobile-proof zijn is tegenwoordig een must. Daarom is de Plug & Play template responsive gebouwd. Zo kan ook de mobiele gebruiker altijd optimaal gebruikmaken van je formulier.

Formulieren personaliseren met liquid content

Personalisatie is een belangrijk onderdeel binnen e-mailmarketing. Binnen de Plug & Play template zijn legio mogelijkheden. Denk aan het maken van gepersonaliseerde headers voor je formulier of automatisch een kleur tonen op basis van geslacht (blauw of roze). Door liquid content in te zetten worden je formulieren nog persoonlijker. Zo kun je bijvoorbeeld vragen in je formulier verwerken, die alleen voor mannen worden getoond. Ideaal!

Clang Pages personaliseren

Webinar

 

Hulp nodig?

Scroll omhoog