Koppelingen

Haal nog meer uit Clang door koppelingen te maken met je webshop, CRM, ERP en DMP. Hieronder vind je alle standaard koppelingen, maar we kunnen ook nieuwe koppelingen voor je realiseren!

Home Clang Koppelingen

Amadeus Property Management - IDPMS is een property management system waarmee reserveringen kunnen worden beheerd. Door de koppeling met Clang is het mogelijk om realtime beschikbaarheid te synchroniseren. Ook kunnen bevestigingsmails, facturen, pre-arrival mails en welcome home mails geautomatiseerd worden verstuurd.

ASPOS is een online en realtime omnichannel retailplatform met één centrale database in de cloud. Alle transacties en mutaties werken rechtstreeks op de database. Door ASPOS met Clang te koppelen kun je realtime klantgegevens synchroniseren en je klant op het juiste moment met de juiste boodschap benaderen via e-mail.

Met Bitly kun je URL’s inkorten. Zeker wanneer je URL een UTM-code bevat, kan de URL erg lang worden. Bitly is vooral handig om in een sms te gebruiken. Je bespaart namelijk op het aantal tekens en wanneer je UTM’s toevoegt aan de link kun je de verkorte links toch tracken.

In-Sight van B.o.s.s. BV biedt bedrijven in de leisurebranche de mogelijkheid om klantrelaties te optimaliseren. Klantgegevens worden automatisch vertaald naar uit te voeren taken, zodat administratieve handelingen tot het minimum kunnen worden beperkt. Loopt een abonnement af, heeft een klant een betalingsachterstand of is hij jarig? Dan wordt er automatisch via Clang een mail verstuurd.

Het blijft een uitdaging om te werken met een schone e‑maildatabase en zoveel mogelijk e-mails af te leveren. De koppeling met BriteVerify valideert klantrecords realtime en is in de vorm van een campagne‑object makkelijk te gebruiken in al je online campagnes.

Buckaroo is een betaaloplossing dat gespecialiseerd is in billing en payment voor bedrijven en online payments voor webwinkeliers. Door Clang met Buckaroo te koppelen kun je betalingen gemakkelijk afhandelen in je Clang-formulier of page.

Celebrus legt een compleet beeld van klantgedrag vast en vertaalt dit vervolgens naar dynamische, historische en realtime klantprofielen. Door het gedrag te voorspellen, kan de klant naar een bepaalde campagne in Clang worden gestuurd.

Channable is een tool waarmee je je producten kunt aanbieden op vergelijkingssites, affiliate-platformen en marktplaatsen. Met Channable kun je de aangeleverde data aanvullen, optimaliseren en producten selecteren en filteren voor elk kanaal met als doel: betere resultaten.

De koppeling tussen Clang en CloseAlert zorgt ervoor dat je waardevolle data in de vorm van feedback vanuit CloseAlert in het datamodel in Clang krijgt waarmee je vervolgens je profielen kunt verrijken en relevante en gerichte acties kunt doen, zoals uitsluiten voor standaard mailings.

DataFeedWatch is een datafeedmanagement en optimalisatietool dat iedere dag de geüpdatete productdata downloadt en het binnen een paar minuten naar een shoppingkanaal uploadt.

Met Datatrics is het mogelijk om predictive marketing toe te passen. Door Datatrics te koppelen met Clang kunnen de zelflerende algoritmen van Datatrics voorspellen welke klant, wanneer te bereiken is voor welke boodschap en via welk kanaal.

Met Facebook Audiences kun je klanten vanuit Clang benaderen op Facebook. Binnen Clang stel je een klantselectie op, bijvoorbeeld klanten die een bepaalde nieuwsbrief wel of niet geopend hebben. Deze selectie stuur je naar Facebook, waarna deze klanten op hun timeline een specifiek bericht te zien krijgen. De klantselectie kan gemakkelijk worden opgesteld met een profiel of groep.

De koppeling met Facebook Lead Ads maakt het mogelijk om makkelijk leads te genereren via Facebook. Deze leads zijn direct zichtbaar in Clang. Volg deze data op door elk gewenste campagne in Clang te starten.

FlexService is uitzendsoftware voor intermediairs in de flexbranche. De koppeling tussen Clang en FlexService is te gebruiken voor het verwerken van uren.

Fresh Relevance is een personalisatieplatform om ROI te stimuleren. Door Clang te koppelen met Fresh Relevance maximaliseer je het rendement op e‑mail door relevante informatie, aanbiedingen en promoties te bieden op basis van realtime gegevens en interacties.

Met de Hubspot-integratie krijg je de wijzigingen die in je CRM‑systeem plaatsvinden direct binnen in Clang. Denk bijvoorbeeld aan een e‑mailadres dat verandert of een foutieve aanhef. Op deze wijzigingen kun je bovendien campagnes aanmaken. Zo kun je in het geval van een aangemaakte klant een welkomstproces starten. Of bij het verwijderen van een klant in het CRM, ook de gegevens in Clang verwijderen.

Betalen met iDeal gaat nu nog sneller. Koppel Clang met iDeal en zorg dat al je iDEAL-betalingen afgehandeld worden in een Clang-formulier of page.

Insided is een online klantenservice waarin klanten relevant en vertrouwd advies en antwoord krijgt van andere klanten, agents en partners. De vragen worden opgeslagen in een kennisbank en zodra er eenzelfde vraag wordt gesteld, wordt het antwoord uit de kennisbank gehaald. Met een campagne-object in Clang is het mogelijk om leads (e-mailadressen) uit Insided op te halen.

Invenna verbindt alle databronnen zodat er een 360-graden klantbeeld ontstaat waarmee je de mooiste omnichannel campagnes, die volledig op de klant zijn afgestemd, kunt samenstellen.

Koppel Magento aan Clang zodat je gepersonaliseerde e‑mails kunt versturen. Heeft iemand een aankoop gedaan? In de bevestigingsmail worden direct suggesties gedaan voor verwante artikelen. Maar ook het puntensaldo of een abandoned shopping cart geven aanleiding tot een extra contactmoment. En wellicht zelfs de start van een uitgekiende e‑mailmarketingcampagne.

Door Clang te koppelen met MessageBird organiseer je gemakkelijk je sms-marketing, zowel inbound als outbound.

Mews is een property management systeem waar hospitality bedrijven hun backoffice taken mee kunnen automatiseren. De koppeling met Clang zorgt ervoor dat bevestigingsmails, facturen, cross- en up-sell-mails, pre-arrival mails en welcome home mails geautomatiseerd worden verstuurd.

Met het customer data platform Nominow leer je je klanten pas écht kennen. Wie zijn ze, wat vinden ze leuk en wat kopen ze? Alle beschikbare klantdata wordt opgeslagen in up-to-date klantprofielen. Door Nominow en Clang te koppelen kun je jouw klanten altijd op het juiste moment contextuele en relevante aanbiedingen doen.

Pega is een CRM-platform voor customer engagement, customer service en digital process automation. Engage je klanten met realtime 1-op-1-marketing via het kanaal e-mail.

Olery biedt bedrijven in de hospitalitybranche inzicht in de online beoordelingen van gasten.

PRDCT verzamelt klantgegevens uit alle bronnen en stelt daarmee profielen samen. Door de koppeling met Clang verstuurt PRDCT deze informatie direct door naar Clang. Hierdoor kun je je klant met de juiste boodschap bereiken.

De RDW biedt diverse datasets als open data aan, zoals open voertuigdata en open parkeerdata. De koppeling met RDW synchroniseert mobiliteitsdata zoals voertuig- en parkeerdata of de APK-datum. Op basis van die informatie kunnen automatische e-mails worden verstuurd.

Relay42 is een DMP dat gegevens combineert: gegevens om bestaande klanten beter te bereiken en nieuwe te ontdekken. De koppeling met Relay42 maakt het mogelijk om duurzame klantrelaties op te bouwen. Op basis van bijvoorbeeld bezochte webpagina’s wordt gepersonaliseerde content in de mailing weergeven. Relay42 is het enige platform gebouwd voor AI-gedreven customer journeys met realtime connectiviteit voor alle systemen en touchpoints.

Alle data in Salesforce Marketing Automation CRM, zoals klantgegevens en koopgedrag, kun je integreren met Clang. Deze koppeling stelt je in staat om alle klantinformatie volledig te benutten. En wanneer je open- en klikgedrag combineert met de krachtige en unieke metatagging van Clang, stelt Clang je in staat om te communiceren als nooit tevoren.

Shopify is een platform met alle online verkoop- en point-of-sale-functies die je nodig hebt om jouw webwinkel op te starten, te runnen en te laten groeien. De integratie met Clang maakt het mogelijk om je klant via het kanaal e-mail op het juiste moment met de juiste content te bereiken. Denk bijvoorbeeld aan een abandoned shopping cart e-mail of aankoopbevestiging.

Sitecore combineert content, commerce en personalisering om unieke klantervaringen te creëren. Gebruik alle beschikbare klantgegevens om je e-mails te personaliseren en relevanter te kunnen mailen. Dit zorg voor betere conversies en resultaten.

Squeezely is een Data Management Platform dat gegevens combineert om bestaande klanten beter te bereiken en nieuwe te ontdekken. Gebruik deze gegevens om bijvoorbeeld gepersonaliseerde e‑mails te versturen zoals abandoned cart e-mails.

Door Clang met Stratech Campaign te koppelen wordt de data in het reserveringssysteem beschikbaar gesteld voor Clang. Zo kun je je gasten op basis van zijn gegevens volledig gesegmenteerde en gepersonaliseerde e-mails sturen. Richt je e-mailcampagnes eenmalig in en je hebt er geen omkijken meer naar.

Met de koppeling tussen Clang en SugarCRM kun je gegevens in SugarCRM automatisch synchroniseren met Clang. Hierdoor kun je je marketingcampagnes automatisch personaliseren.

Met een koppeling tussen SuperOffice en Clang kun je gegevens die in één van de systemen wijzigen direct laten synchroniseren met het andere systeem. Zo kun je bijvoorbeeld bij het aanmaken van een nieuwe klant een welkomstcampagne starten.

Tealium is een Tag Management Systeem dat het eenvoudig maakt om tags te implementeren, beheren en onderhouden met een eenvoudig te gebruiken webinterface. Naast een TMS is Tealium ook een DMP dat data uit verschillende bronnen kan onttrekken en samenbrengt op een centrale plek.

Tommy Booking Support is een reserveringssysteem voor de recreatiebranche dat boekingen plant, beheert en verwerkt. Door Tommy Booking Support te koppelen met Clang kun je alle klanten en boekingen rechtstreeks doorsturen naar Clang zodat je op basis van die gegevens gesegmenteerde e‑mails kunt versturen.

Trustpilot is een onafhankelijk beoordelingsplatform waar klanten een review kunnen achterlaten die consumenten en bedrijven helpt bij het nemen van beslissingen. Door je Trustpilot-account te koppelen met Clang kun je automatisch reviewuitnodigingen naar klanten verzenden.

Met Typeform ben je in staat om door middel van interactieve formulieren en enquêtes meer klantdata te genereren. Deze klantdata wordt direct doorgestuurd naar Clang zodat je vervolgcampagnes kunt starten. Je kunt Typeform ook inzetten om meer leads te genereren.

De weersvoorspellingen van een specifieke locatie in je e-mail? Dat kan met de koppeling met Weer.nl! De weersvoorspelling wordt opgehaald en getoond in de e-mail. Ideaal voor bijvoorbeeld accommodatie- of vrijetijdsaanbieders.

Staat jouw koppeling er niet tussen? Geen paniek! Wij helpen je graag bij het maken van andere koppelingen!

Scroll omhoog