Home Koppelingen

Koppelingen

Haal nog meer uit Clang door koppelingen te maken met je webshop, CRM, ERP en CMS. Hieronder vind je alle standaard koppelingen, maar we kunnen ook maatwerk koppelingen voor je realiseren!

ASPOS is een online en realtime omnichannel retailplatform met één centrale database in de cloud. Alle transacties en mutaties werken rechtstreeks op de database. Door ASPOS met Clang te koppelen kun je realtime klantgegevens synchroniseren en je klant op het juiste moment met de juiste boodschap benaderen via e-mail.

Celebrus legt een compleet beeld van klantgedrag vast en vertaalt dit vervolgens naar dynamische, historische en realtime klantprofielen. Door het gedrag te voorspellen, kan de klant naar een bepaalde campagne in Clang worden gestuurd.

DataFeedWatch is een datafeedmanagement en optimalisatietool dat iedere dag de geüpdatete productdata downloadt en het binnen een paar minuten naar een shoppingkanaal uploadt.

De koppeling met Facebook Lead Ads maakt het mogelijk om makkelijk leads te genereren via Facebook. Deze leads zijn direct zichtbaar in Clang. Volg deze data op door elk gewenste campagne in Clang te starten.

Koppel Magento aan Clang zodat je gepersonaliseerde e‑mails kunt versturen. Heeft iemand een aankoop gedaan? In de bevestigingsmail worden direct suggesties gedaan voor verwante artikelen. Maar ook het puntensaldo of een abandoned shopping cart geven aanleiding tot een extra contactmoment. En wellicht zelfs de start van een uitgekiende e‑mailmarketingcampagne.

Relay42 is een DMP dat gegevens combineert: gegevens om bestaande klanten beter te bereiken en nieuwe te ontdekken. De koppeling met Relay42 maakt het mogelijk om duurzame klantrelaties op te bouwen. Op basis van bijvoorbeeld bezochte webpagina’s wordt gepersonaliseerde content in de mailing weergeven. Relay42 is het enige platform gebouwd voor AI-gedreven customer journeys met realtime connectiviteit voor alle systemen en touchpoints.

Met de koppeling tussen Clang en SugarCRM kun je gegevens in SugarCRM automatisch synchroniseren met Clang. Hierdoor kun je je marketingcampagnes automatisch personaliseren.

Staat de koppeling die je zoekt er niet tussen? Geen paniek! Wij helpen je graag bij het maken van een maatwerk koppeling!

Met Bitly kun je URL’s inkorten. Zeker wanneer je URL een UTM-code bevat, kan de URL erg lang worden. Bitly is vooral handig om in een sms te gebruiken. Je bespaart namelijk op het aantal tekens en wanneer je UTM’s toevoegt aan de link kun je de verkorte links toch tracken.

Channable is een tool waarmee je je producten kunt aanbieden op vergelijkingssites, affiliate-platformen en marktplaatsen. Met Channable kun je de aangeleverde data aanvullen, optimaliseren en producten selecteren en filteren voor elk kanaal met als doel: betere resultaten.

Met Datatrics is het mogelijk om predictive marketing toe te passen. Door Datatrics te koppelen met Clang kunnen de zelflerende algoritmen van Datatrics voorspellen welke klant, wanneer te bereiken is voor welke boodschap en via welk kanaal.

Fresh Relevance is een personalisatieplatform om ROI te stimuleren. Door Clang te koppelen met Fresh Relevance maximaliseer je het rendement op e-mail door relevante informatie, aanbiedingen en promoties te bieden op basis van realtime gegevens en interacties.

Olery biedt bedrijven in de hospitalitybranche inzicht in de online beoordelingen van gasten.

Alle data in Salesforce Marketing Automation CRM, zoals klantgegevens en koopgedrag, kun je integreren met Clang. Deze koppeling stelt je in staat om alle klantinformatie volledig te benutten. En wanneer je open- en klikgedrag combineert met de krachtige en unieke metatagging van Clang, stelt Clang je in staat om te communiceren als nooit tevoren.

Met een koppeling tussen SuperOffice en Clang kun je gegevens die in één van de systemen wijzigen direct laten synchroniseren met het andere systeem. Zo kun je bijvoorbeeld bij het aanmaken van een nieuwe klant een welkomstcampagne starten.

Het blijft een uitdaging om te werken met een schone e‑maildatabase en zoveel mogelijk e-mails af te leveren. De koppeling met BriteVerify valideert klantrecords realtime en is in de vorm van een campagne‑object makkelijk te gebruiken in al je online campagnes.

De koppeling tussen Clang en CloseAlert maakt het mogelijk om realtime feedback te verzamelen. Vraag de ontvanger om feedback zodat je je mailings relevanter kunt maken waardoor je conversie uiteindelijk stijgt.

Met Facebook Audiences kun je klanten vanuit Clang benaderen op Facebook. Binnen Clang stel je een klantselectie op, bijvoorbeeld klanten die een bepaalde nieuwsbrief wel of niet geopend hebben. Deze selectie stuur je naar Facebook, waarna deze klanten op hun timeline een specifiek bericht te zien krijgen. De klantselectie kan gemakkelijk worden opgesteld met een profiel of groep.

Met de Hubspot-integratie krijg je de wijzigingen die in je CRM‑systeem plaatsvinden direct binnen in Clang. Denk bijvoorbeeld aan een e-mailadres dat verandert of een foutieve aanhef. Op deze wijzigingen kun je bovendien campagnes aanmaken. Zo kun je in het geval van een aangemaakte klant een welkomstproces starten. Of bij het verwijderen van een klant in het CRM, ook de gegevens in Clang verwijderen.

PRDCT verzamelt klantgegevens uit alle bronnen en stelt daarmee profielen samen. Door de koppeling met Clang verstuurt PRDCT deze informatie direct door naar Clang. Hierdoor kun je je klant met de juiste boodschap bereiken.

Squeezely is een Data Management Platform dat gegevens combineert om bestaande klanten beter te bereiken en nieuwe te ontdekken. Gebruik deze gegevens om bijvoorbeeld gepersonaliseerde e-mails te versturen zoals abandoned cart e-mails.

Tealium is een Tag Management Systeem dat het eenvoudig maakt om tags te implementeren, beheren en onderhouden met een eenvoudig te gebruiken webinterface. Naast een TMS is Tealium ook een DMP dat data uit verschillende bronnen kan onttrekken en samenbrengt op een centrale plek.

Scroll omhoog