Vergroot je bereik via Facebook

In de perfecte wereld opent elke ontvanger je e-mail, maar dat is in werkelijkheid helaas niet altijd het geval. Door je klanten te retargeten op Facebook kun je hen alsnog bereiken met je boodschap en het laatste zetje geven tot conversie. Maar je kunt Facebook natuurlijk ook inzetten om leads te genereren.

Bespaar tijd

Laat je sales snel groeien door via Facebook automatisch klanten te retargeten of nieuwe klanten te genereren op basis van vooraf vastgestelde kenmerken.

Verhoog je omzet

Door niet-geconverteerde klanten te retargeten via Facebook Audiences kun je hen alsnog verleiden tot een aankoop en je omzet verhogen.

Bereik een groter publiek

Via Facebook kun je je bekendheid een boost geven en nieuwe leads genereren.

Vind nieuwe klanten, connect met bestaande klanten en retarget inactieve klanten

Facebook uitproberen? Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken!

Neem contact op

Waardevolle leads door slim gebruik van Facebook

Analyseer je bestaande klanten en vind nieuwe klanten op basis van dezelfde interesses en kenmerken. Door een duidelijke selectie te maken, ben je ervan verzekerd dat je enkel kwalitatief goede leads genereert die je direct kunt opvolgen via e-mail.

Bouw een sterke klantrelatie op

Door zichtbaar te zijn op de sociale kanalen die je klanten gebruiken, stimuleer je hun betrokkenheid en verhoog je je omzet. Gebruik klantdata uit Clang om je klanten te targeten met relevante content.

Zichtbaar tijdens elke fase van de customer journey

Maak slim gebruik van de mogelijkheden van Facebook Lead Ads en Facebook Audience zodat je in elke fase van de customer journey kunt connecten met je klant.

Meer weten over Facebook met Clang

Bereik meer klanten via Facebook

Overtuigd van de kracht en impact van Facebook op je marketingcampagnes? Facebook Audience en Facebook Lead Ads zijn gemakkelijk aan te zetten via de Clang Store.

Met Clang haal je maximaal resultaat uit je omnichannel marketingstrategie

Wil je meer weten over Facebook met Clang?

Laat het ons weten! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Bekend van: