Clang Extensies

Klaar om je e-mailmarketing naar het volgende

niveau te tillen?

Vraag de Clang-demo aan

 
e-Village en Clang in de Emerce 100:
Beste Bedrijven in E-business

Clang Extensies

Clang is de meest uitgebreide en geavanceerde e-mailmarketing software in haar soort en beschikt over diverse handige extensies. Je zet ze als aanvulling in, om nog meer met je e-mailmarketing te bereiken.

Wij willen het voor jou, als e-mailmarketeer makkelijker maken om succes te behalen met je campagnes. Alle Clang Extensies op een rij.

Extensies Clang

Wist je dat...

... we op dit moment bouwen aan functionaliteit waarmee je zelf gemakkelijk externe systemen kunt koppelen.

Meer weetjes? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte

Facebook Lead Ads

Begin vandaag nog met het verzamelen van Facebook leads in Clang met de nieuwe Facebook Lead Ads plug-in.

Lees meer

Activiteiten Export

Klantdata is goud waard. Clang beschikt standaard over een aantal mogelijkheden om klant-gegevens geautomatiseerd uit te wisselen. Wil je nog meer over je klanten te weten komen? De activiteiten export biedt inzicht in de ontvangen e-mailings en e- mailratio's per klant en per dag.

Lees meer

BriteVerify

Valideer eenvoudig de geldigheid van je e-mailadressen en verhoog het afleveren van de e-mails in de inbox van je ontvanger.

Lees meer

Codelijst

Wil je kortingscodes uitdelen? De codelijst extensie van Clang zorgt ervoor dat dit vlekkeloos verloopt. Importeer de codes eenvoudig. Met minimale aanpassingen aan je campagne, voeg je meer toe voor je klant.

Lees meer

Magento

Relevante 1-op-1 communicatie vanuit de webshop kun je nu eenvoudig automatiseren en optimaliseren met de koppeling tussen Magento en Clang.

Lees meer

Ontdubbelen

Wil je dubbele klantrecords in je Clang database makkelijk samenvoegen?

Lees meer

Postcode Check

Verbeter de klantvriendelijkheid van formulieren en de kwaliteit van klantgegevens met de Postcode Check in Clang.

Lees meer

SMS

Het type bericht bepaalt welk kanaal het meest geschikt is. Wil je een afleverdatum communiceren? Je klant een eenmalige donatie laten doen? In Clang kun je ook SMS-berichten versturen om je omnichannel campagne uit te breiden en je klantloyaliteit te verhogen.

Lees meer

Clang Email Gateway

Wij bieden een e-mail gateway aan om je systemen eenvoudig te koppelen met Clang. Zo profiteer je direct van een uitstekende aflevering van je e-mails en krijg je inzicht in de statistieken van deze verzendingen.

Lees meer

Split- en Smartrun

Met de split-run optie binnen Clang kun je handmatig een A/B t/m Z test uitvoeren. Bijvoorbeeld op de beste subjectline, de beste call-to-action of de beste aanbieding. Bespaar veel tijd en automatiseer je testtrajecten.

Lees meer

Data Model

Wil je een reviewcampagne inrichten op basis van de aankopen van je klant, of je cross- en upsell mogelijkheden uitbreiden? Met de feedback verdere analyses maken en je klanten meenemen in uitgebreidere lifecycle campagnes? Om nog beter aan te kunnen sluiten bij de behoefte van je klant? Geef per individuele klant een vervolg op zijn aankoop.

Lees meer

Domeinnaam Routering & SSL

Wanneer je vanuit Clang een e-mail verstuurt wordt in al jouw verwijzingen (links) in de door jou verzonden e-mail het domein van Clang zichtbaar, op deze manier kan Clang bijvoorbeeld het klikgedrag vastleggen in jouw statistieken. Met de inzet van domeinnaamroutering is het mogelijk om, in plaats van het domein van Clang, jouw eigen domeinnaam zichtbaar te krijgen in jouw verwijzingen.

Lees meer

Klantactiviteit

Een grote database is belangrijk, een database met actieve klanten die openen en klikken is nog veel belangrijker. Voor reactivatiecampagnes heb je de datum nodig van de laatste klantactiviteit.

Lees meer

LiveImages

Je stemde je boodschap al af op wie en wanneer. Maar dat is pas het begin. Met LiveImages™ voor Clang komt daar nu ook waar bij!

Lees meer

Online Barcode

Vergroot je marketingdatabase door je klanten te belonen na hun aanmelding met een kortingsbon via de e-mail.

Lees meer

Salesforce

Met Clang haal je het beste uit Salesforce. Je gaat je klanten persoonlijker en sympathieker bedienen. Want met Clang wordt je Salesforce database een groep levende klanten met eigen voorkeuren, individuele behoeften en persoonlijke belangrijke gebeurtenissen. Echte mensen, zoals jij en ik, die het juiste aanbod op het juiste tijdstip weten te waarderen.

Lees meer

In 20 minuten alles weten van Clang?

Vraag de gratis (en vrijblijvende) demo bij jou op locatie aan.

Demo aanvragen