Behaal de hoogste ROI met e‑mail

E-mail is al jaren het marketingkanaal met de hoogste ROI. Clang biedt je alles wat je nodig hebt om elke individuele klant met de juiste boodschap, op het juiste moment in elke fase van de customer journey te bereiken.

Drag & Drop e-mail editor

Met de gebruiksvriendelijke drag & drop functie van Clang is het bouwen van e-mails supereenvoudig. Sleep de contentblokken naar waar jij ze wilt hebben en creëer echte eyecatchers van e-mails.

Creëer unieke klantervaringen

Elke klant is anders, dus behandel elke klant ook als individu. De mogelijkheden om te segmenteren en te personaliseren zijn eindeloos waardoor jij keer op keer unieke klantervaringen kunt creëren.

Je e-mailmarketingresultaten in één oogopslag

Stel je eigen dashboards samen in Clang Analytics en zie realtime hoe je e-mails presteren. Zo weet je precies welke campagnes nog wat extra aandacht kunnen gebruiken.

Til jouw marketing automation en e‑mailmarketing naar een hoger niveau met Clang

Neem contact op met onze marketing automation experts

Hogere conversie met dynamische content

Met dynamische content voorzie je elke ontvanger van content die gebaseerd is op bijvoorbeeld interesses of in welke fase van de customer journey de ontvanger zich bevindt. Zo creëer je impact. E-mails die dynamische content bevatten zijn super relevant voor elke ontvanger.

Tover een lach op het gezicht van je ontvanger

Verras je ontvanger met de mooiste interactieve e-mails. Steeds meer e-mailclients gaan interactie in e-mail ondersteunen, waardoor de mogelijkheden om je e-mails aantrekkelijker te maken alsmaar groeien. Wat dacht je bijvoorbeeld van tooltips, video, audio of een countdown timer in je e-mail?

Maximaal resultaat met A/B tests

Test je e-mails op onderwerpregel, verzendtijd, content, layout of een ander aspect en kom erachter wat het best converteert. Bereik maximaal resultaat door SmartRun in te zetten. Met SmartRun stuur je twee versies van je e-mail eerst naar een kleine testgroep en de e-mail die het best presteert wordt vervolgens naar het overige deel van je verzendlijst gestuurd.

Relevantie is king

Hoe meer data je van je klanten hebt, hoe relevanter en persoonlijker je kunt mailen. Koppel daarom al je systemen met Clang en laat klantgegevens automatisch en realtime synchroniseren zodat je perfecte e-mails met relevante content op het juiste moment geautomatiseerd naar je ontvanger kunt versturen.

Bereik de inbox van elke ontvanger

Je bereikt natuurlijk het liefst iedere klant. Met een gemiddelde deliverability van 99,77% en de vele authenticatietechnieken staat Clang garant voor een uitstekende reputatie onder Internet Service Providers, zoals Gmail en Outlook.

Transactionele e-mails

Met Clang bereik je gegarandeerd, betrouwbaar en binnen enkele seconden je klanten. Zorg dat jouw digitale facturen, orderbevestigingen, wachtwoordresets en digitale tickets altijd aankomen.

Meer over Transactionele e-mails

Wil je meer weten over e-mail of een van onze andere kanalen?

Laat dan hieronder je gegevens achter, dan nemen we contact met je op!

Bekend van: