Deliverability

E-mail deliverability betekent letterlijk ‘de leverbaarheid van een e-mail’. Dit is afhankelijk van veel meer zaken dan alleen je e‑mail. Denk bijvoorbeeld aan de kwaliteit van je database, de kwaliteit en grootte van je content en de betrouwbaarheid van jouw afzendadres. Deliverability is dan ook niet uit te drukken in een score. Een van de KPI’s om de kwaliteit van je deliverability aan te geven is de Accepted Rate, het percentage afgeleverde mails in de inbox.

Clang biedt een uitstekende deliverability

In Clang zijn alle moderne authenticatietechnieken mogelijk, daarnaast assisteert Clang je tijdens de opbouw en het moment van verzenden om een zo goed mogelijk resultaat uit jouw e‑mailmarketing te halen. Denk bijvoorbeeld aan de melding dat je een te grote afbeelding in de mail stopt en de geschiktheid van het afzender e‑mailadresmail in een e‑mail. Daarnaast heeft Clang een uitstekende reputatie onder Internet Service Providers als bijvoorbeeld Gmail en Outlook, waardoor jouw e‑mailmarketing profiteert van deze reputatie.

Wat wij nog meer voor je kunnen doen

Deliverability Training

Tijdens de Deliverability Training leer je hoe je ervoor kunt zorgen dat je e‑mails de inbox van de beoogde ontvanger bereiken. Je komt te weten hoe je deliverability kunt kwalificeren en bewaken, hoe je deliverability problemen kunt voorkomen en verhelpen, welke technische instellingen er nodig zijn en je krijgt praktische tips voor het verkrijgen van opt‑ins.

Deliverability monitoring en rapportage

Voor een optimale aflevering van je e‑mail en behoud van je reputatie kunnen wij je verzendingen monitoren. Wij analyseren dan de onder andere de kwaliteit van de e‑mail, de kwaliteit van de database en bekijken de reden van de verkregen bounces. Daarnaast brengen we de acceptatie van e‑mail bij de diverse mailbox providers in kaart, laten het percentage inbox placement en zorgen ervoor dat foutieve e‑mailadressen direct uit de database worden verwijderd.

E-mailauthenticatie

Om je e‑mails in de inbox van de beoogde ontvangen te krijgen is e‑mailauthenticatie een must. Wij zorgen ervoor dat de technische e‑mailauthenticatie op SPF, DKIM en DMARC wordt ingeregeld. Ook helpen we je op weg met BIMI: zo garanderen we jou de meest innovatieve oplossingen met betrekking tot deliverability, e‑mailauthenticatie én branding!

Hulp nodig bij je deliverability?

Laat dan je gegevens achter en onze Deliverability Experts nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Bekend van: