Clang Analytics

Met Clang Analytics kun je realtime en in één oogopslag je e‑mailresultaten inzien! Stel je eigen dashboard volledig naar wens samen met diverse widgets waaronder grafieken, tabellen en exacte getallen.

Clang Analytics 2.0 is gelanceerd!

Je kunt nu nóg beter je e-mailmarketingresultaten analyseren.

  • Er zijn extra gegevensbronnen en filtermogelijkheden toegevoegd zodat je bijvoorbeeld gegevens uit testmailings kunt uitsluiten in je dashboards.

  • Je krijgt meer inzicht in welke e-mailclients en besturingssystemen je ontvangers gebruiken.

  • Je kunt groepen en profielen gebruiken als filter op je dashboard waardoor je je campagneresultaten verder kunt segmenteren op basis van alle beschikbare klantdata in Clang. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig het verschil zien tussen de open rate bij mannen en vrouwen.

 

In een oogopslag inzicht in je e‑mailresultaten

In Clang Analytics kun je realtime en in een oogopslag je e‑mailresultaten inzien. Het dashboard kun je zelf samenstellen met diverse widgets waaronder grafieken, tabellen, diagrammen en exacte getallen. E‑mailstatistieken inzien van vandaag, gister, vorige week, de afgelopen maand of van een specifieke periode? Het kan allemaal met Clang Analytics!

Dashboards

Je dashboard in Clang Analytics is volledig naar eigen wens in te richten. Zo kun je widgets maken voor onder andere het aantal afgeleverde e-mails, bounces, CTR en CTO van een bepaalde mailing. Maar je kunt ook bepaalde conversieacties meten zoals het afronden van een aankoop of het invullen van een formulier door checkpoints in je campagnes toe te voegen.

Dashboard Clang Analytics
Clang Pages Drag & Drop

Een oogopslag

De widgets in het door jou samengestelde dashboard geven je in een oogopslag visueel inzicht in de resultaten van je campagnes en mailings.

Clang Pages Drag & Drop

Benchmark

Maak dashboards aan voor bepaalde campagnes of mailingtypes en krijg inzicht in de trend en resultaten van een specifieke mailing ten opzichte van het totale aantal mailings.

Clang Pages Drag & Drop

Bespaar tijd

De resultaten van je mailings verschijnen realtime in het dashboard, dus je hoeft je resultaten niet meer in reports op te zoeken. Dat gaat je een hoop tijd schelen!

Hulp nodig?

Scroll omhoog