Clang versus Tripolis

Alle verschillen en overeenkomsten op een rijtje

Het vinden van de perfecte ESP of marketing automation platform voor jouw bedrijf is geen gemakkelijke klus. Zo zijn er veel aanbieders en verschillen alle platformen van elkaar. Maar met welk platform ga jij jóuw marketing doelen behalen? Op deze pagina vergelijken we Clang met Tripolis met elkaar, zodat jij kunt zien wat de verschillen zijn tussen deze platformen.

Deze vergelijking is gemaakt op 23 juli 2020.

Clang versus Tripolis in één overview

Marketing automation

Eén van de belangrijkste verschillen tussen Clang en Tripolis is dat Clang een all-in-one marketing platform is. Tripolis biedt naast e-mail alleen SMS en Pages in hun platform. In Clang kun je ook nog berichten naar je doelgroep versturen via Mobile App (Push Notifications, In-App Messaging en Mobile Inbox), DM (print) en Facebook. Naast dat je jouw doelgroep hierdoor beter kunt bereiken, verzamel je ook meer data en gedrag van de klant, zodat jij jouw marketing nóg beter in kunt zetten.

Transactionele e-mails

Via Clang verstuur je al je mails, ook je transactionele e-mails. Door een koppeling met jouw website of webshop naar Clang te maken, is het mogelijk om binnen enkele seconden transactionele e-mails te versturen naar je klanten. Tripolis biedt dit niet. Hierdoor heb je nog een ander systeem nodig om je transactionele e-mails te versturen én ontbreekt er essentiële informatie in je 360 graden klantbeeld.

Innovatief platform

Clang blijft het platform innoveren en heeft elke week een release met nieuwe features of verbeteringen van het platform. Zo heeft Clang onlangs de kanalen Push Notifications, In-App Messaging en Mobile Inbox toegevoegd aan haar kanalenmix voor marketing automation campagnes. Tripolis innoveert hun platform niet meer. De laatste update was in 2018.

Software én service

e-Village biedt naast de tooling Clang ook services om jou te helpen met complexe vraagstukken voor jouw marketing. We hebben alle kennis in-house en helpen jou graag als je vast loopt of als je wilt dat we met je meedenken. Hierbij ondersteunen we vanuit e-Village graag met het optimaliseren van lopende campagnes of juist het neerzetten van jouw marketing strategie. Tripolis is puur een software leverancier. Wil je services afnemen? Dan moet je op zoek naar een marketingbureau die met Tripolis werkt.

Waarom klanten gek op Clang zijn

“Met Clang kun je zelf bijna elke flow bouwen die je je kunt bedenken.”

“Clang heeft heel veel mogelijkheden, een handige drag and drop campagne opzet en goede add-ons.”

“Ik heb met veel verschillende e-mail tools gewerkt en ik ben erg blij met Clang. Ze luisteren bij Clang goed naar hun klanten en blijven de tool innoveren.“

Meer weten over Clang? Of over hoe e-Village jou kan helpen met jouw marketing automation strategie?

Laat hieronder je gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekend van: