Omnichannel Campagne-objecten!


NIEUW IN CLANG

Omnichannel Campagnes inrichten in Clang

Clang opent de deur naar nóg effectievere omnichannel campagnes met zeven nieuwe Campagne-objecten. Marketeers die gebruik maken van het omnichannel marketingplatform Clang, kunnen in de Campaign Designer al uitgebreide marketingcampagnes inrichten: klanten op het juiste moment een e-mail of sms-bericht sturen. Met de introductie van deze nieuwe Campagne-objecten kan nu nog meer in de behoeften van de klant worden voorzien. Naast de nieuwe omnichannel campagne-objecten heeft Clang ook een nieuwe plug-in: Facebook Lead Ads!

Callcenter

Callcenter-object

Gebruik het Callcenter-object om gegevens van jouw klanten, die gebounced zijn, door te sturen. Het callcenter ontvangt een bestand met de gegevens, zodat al deze klanten nagebeld kunnen worden. Je kunt zelf de frequentie bepalen voor het doorsturen, dagelijks, wekelijks etc. hierbij kun je ook een tijdstip instellen. Of een threshold van een x aantal records. Het Callcenter-object staat nu klaar in Clang.


Printstraat

Printer-object

Het Printer-object werkt op dezelfde manier. Gebruik dit object ook om bijvoorbeeld een signaal te sturen naar een printbedrijf wanneer een klant op een bepaalde link heeft geklikt. Geef aan welke velden en welke brief er naar welke klant verzonden moeten worden. Klanten ontvangen in dit geval een brief. Dit kan dus helemaal gepersonaliseerd worden. Ook het Printer-object staat nu klaar in Clang.


Nieuwe omnichannel objecten


Neem dan nu contact met ons op.

Opened Clicked Bounced

Opened/Clicked/Bounced

In Clang was het altijd al mogelijk om real-time te reageren op activiteiten uit de verzonden e-mails. Met deze drie nieuwe campagne-objecten is het nu nog makkelijker om klanten het juiste proces te laten doorlopen op basis van hun open-, click- en bouncegedrag. Door deze objecten in te zetten na de verzending van je mailing, kun je eenvoudig bouncers en non-responders opvangen en via een alternatief kanaal benaderen of exporteren naar een bestand. Allemaal vanuit dezelfde campagne.

Export data

Export

Wil je de klanten (die bijvoorbeeld uit een Bucket-object komen) exporteren naar een bestand? Dat kan. Hiervoor gebruik je de ExportWizard die al in Clang zit. Hierdoor kun je een bestand naar de FileManager of naar een externe locatie uploaden.

Bucket object

Bucket

Dit object maakt het mogelijk om klanten, die de mail niet geopend hebben, op te vangen. Na een bepaalde tijd of na het bereiken van een bepaald aantal kunnen deze klanten doorgestuurd worden naar een ander proces. Bijvoorbeeld een alternatief pad in je huidige campagne, een Export of een andere campagne.

Facebook Leads Ads

Facebook Lead Ads

Verzamel nu ook leads met Facebook Lead Ads plug-in. Hiermee is het mogelijk om de leads, gegenereerd via Facebook, direct in Clang te zien. Deze data kun je gebruiken om bijvoorbeeld direct een campagne in Clang te starten en je leads op te volgen.

Scroll to Top