Campaign Services
Meedenken & realiseren

Wil je meer uit je e-mail- en omnichannel marketingstrategie halen? Is er te weinig tijd om innovatieve campagnes in te zetten en marketing automation naar een hoger niveau te tillen? Wij helpen je daar graag bij. Of het nu gaat om volledig ontzorgen of om hulp bij incidentele projecten. Wij staan met ons team van specialisten voor je klaar. En weet je dat het ook mogelijk is om onze e-mailspecialisten op locatie uit te nodigen?

Contact? Bel met een Project Manager op 030 - 698 80 80 of neem contact op via het formulier.
Want persoonlijk advies is wel het prettigst.

 

Til je e-mailmarketing naar een hoger niveau

En wij willen je daar graag bij helpen. We zijn een gedreven team van Clang specialisten:

die samen met jou de mooiste, invloedrijkste, meest winstgevende projecten willen verwezenlijken.
Wij hebben de expertise en het advies om samen heldere e-mailstrategiën te realiseren.
Om mee te denken met innovatieve oplossingen en implementatie binnen omnichannel marketing en automation.

 
 • 3500000000

  E-mails per jaar

 • 750

  Grote merken

 • 1700

  Projecten

 • 30000000

  SMS'jes per jaar

Te weinig tijd voor je e-mailmarketing?

Laat tijd of onderbezetting jouw e-mailmarketing niet in de weg staan. Met ons multidisciplinaire team nemen jou het werk weg en maken wij jouw wildste e-maildromen waar. Van een oogstrelend superflexibel e-mail template tot de meest uitgebreide campagnes. Dit kan bij ons op kantoor of bij jou op locatie.

E-mails opmaken en verzenden

Verstuur betere e-mails

Geen gebroken mails meer in de inbox, geen zorgen meer over planning en of je data wel goed naar voren komt. Wij maken je mails op en plannen ze in na uitvoerige controles op data, inhoud en functionaliteit. Of het nu een mail betreft met een template of een open HTML mail – wij verzorgen je mail van A tot Z.

SMS campagnes

Wel zo persoonlijk

Naast e-mail kunnen we ook je SMS campagnes verzorgen. Wij zetten je SMS berichten op en plannen ze in na uitvoerige controle op data, inhoud en functionaliteit.

Template design & ontwikkeling

Doe het lekker zelf

Met onze eenvoudige drag & drop e-mailtemplates heb je geen kennis van code nodig en kun je zelf aan de slag! Of je nu kiest voor een basis of een op maat ontworpen template; samen met jou bespreken we je wensen en mogelijkheden.

 

Custom formulieren en landingspagina’s

Meer betrokkenheid en interactie

Je e-mail is tegenwoordig meer dan een berichtje in de inbox van je klant. Door een of meerdere landingspagina’s te koppelen aan je mail zorg je voor meer interactie en betrokkenheid. Ook deze formulieren en landingspagina’s bouwen onze e-mail specialisten op maat.

Campagnes & Customer Journeys

Bereik jouw publiek

Je klanten verwachten tegenwoordig gepersonaliseerde e-mails te ontvangen in hun inbox. Of het nu gaat over een abandoned shoppingcart campagne, kortingsvouchers op verjaardagen, of een winactie. Samen met jou bedenken we de invloedrijkste customer lifecycles die zorgen voor hogere conversie en meer omzet.

Bekijk resultaten van onze klanten.

Data beheer

Aan de slag met jouw data

Jouw data is bij ons in goede handen. Zo zorgen we voor de juiste koppelingen met externe systemen zoals Facebook, Magento, kassasystemen, Salesforce, printstraten, callcenters e.d. en verzorgen wij imports en exports van je klantdata, zodat je op elk moment naar elke doelgroep (geautomatiseerd) kunt mailen of smsen.

Meer over Clang

Omnichannel marketingplatform voor e-mailmarketing

Voor grote bedrijven waar de klant centraal staat hebben wij de oplossing. Door continu in een persoonlijke en relevante klantdialoog te zijn, leer jij je klant beter kennen. Op basis van verzamelde data wordt je suspect, prospect of bestaande klant vervolgens naar de juiste plek in de customer lifecycle gestuurd. Clang is interactief, inspirerend, eenvoudig in gebruik en verlaagt ook nog eens je time-to-market. Het is dé totaaloplossing waarmee jouw marketingteam zelfstandig omnichannel campagnes inricht.

Advies & Support

Kom je er even niet uit?

Met onze kennis van e-mailmarketing en de nieuwste e-mail mogelijkheden adviseren we je graag zodat je e-mails nog meer clicks genereren en gezien worden. Omdat wij verschillende specialisten in huis hebben kunnen wij deze kennis bundelen en je op elk moment van de reis ondersteunen. Of het nu gaat over een button kleur, CTA tekst, A/B test, winactie campagne, datavraagstuk of een complete inspiratiesessie voor jouw team.

A/B tests voor optimaal resultaat

Neem je de rode of blauwe button?

Het doen van A/B testen levert je veel inzicht op in het gedrag en wensen van je klanten. Met deze kennis richt je nog effectievere, doelgerichte mails op. Mails waar jouw klanten op zitten te wachten. We ondersteunen je graag bij het uitvoeren van deze testen of voeren ze zelf uit. Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn!

Contact? Bel met een Project Manager op 030 - 698 80 80 of neem contact op via het formulier.
Want persoonlijk advies is wel het prettigst.

 

Mede ontwikkeld door Campaign Services

Bespaar tijd en maak in een handomdraai gebruiksvriendelijke responsive formulieren en gepersonaliseerde landingspagina’s. Iedere (e-mail)marketeer kan er direct mee aan de slag, HTML- kennis is niet nodig. In deze webinar legt Campaign Developer Robin van Loon uit hoe Pages werkt. Enthousiast geworden?

Meer over Pages!

e-Village Academy

Om onszelf te blijven uitdagen en de beste in de markt te blijven, bieden wij onze Campaign Developers een opleidingsprogramma aan. Wij staan altijd open voor nieuwe talenten. Of je nu op zoekt bent naar een fulltime baan, nog student bent of voor jezelf werkt, we maken graag kennis met je.

Bekijk onze vacatures!

Clang specialist bij jou op locatie?

Brainstormen over een droomcampagne en deze ter plekke bouwen en testen? Of wil je sparren over best practices, de indeling van je brand of het opzetten van je mails en landingspagina’s? Wij komen graag bij je langs!

Dat wil ik!
Scroll to Top