Home Blog Weer een grote naam bij e-Village: Arjan van Hartesveldt

Deel dit artikel

Arjan van Hartesveldt nieuwe Manager Campaign Services

Weer een grote naam bij e-Village: Arjan van Hartesveldt

Geschreven door Femke van Zelst / 3 september 2019 / Innovatie

Arjan van Hartesveldt is gestart als Manager Campaign Services bij e-Village. Met de komst van Arjan haalt e-Village een bak aan kennis en ervaring op het gebied van e-mailmarketing en marketing automation binnen. Arjan zal de groei van de afdeling Campaign Services van e-Village verder doorzetten, op het professionele en innovatieve niveau waar e-Village bekend om staat.

Nieuwe Manager Campaign Services

De afdeling Campaign Services van e-Village ondersteunt klanten zoals Transavia, Greetz, Eneco, TUI-Kras, Allsecur en Intratuin bij het uitdenken, creĆ«ren en analyseren van hun (e‑mailmarketing)campagnes. Arjan wil een volgende stap in de professionalisering van de diensten zetten, waardoor klanten van e-Village nog succesvoller e-mailmarketing en marketing automation kunnen gaan inzetten. Campaign Services helpt klanten in het opzetten, professionaliseren en succesvol maken van strategische marketingcampagnes in alle platformen op basis van meetbaar resultaat en hoge ROI. Arjan neemt het stokje over van Pauline Buil die januari 2020, na haar zwangerschapsverlof, terugkeert bij e-Village in de rol van Marketing Manager.

Over Arjan van Hartesveldt

Arjan heeft uitgebreide ervaring in e-commerce, online marketing en marketing management. Hij is een ondernemende en coachende manager, die tevens parttime lesgeeft als marketingdocent aan de Avans Hogeschool. Voor e-Village heeft Arjan onder andere gewerkt als Marketing Manager bij TMG Digital en als e-Commerce Manager bij Sanoma.

Scroll omhoog