Responsive forms voor je e-mails met Pages by Clang

Geschreven door Team e-Village

Wat is Pages?

Pages vervangt Forms. Met het gebruik van Pages bieden we nu nog meer gebruiksvriendelijkheid. Bovenal bespaart Pages ook nog meer tijd. Maak op een eenvoudige manier je responsive forms en gepersonaliseerde landingspagina’s. In Clang staat een Plug & Play template voor je klaar. Binnen dit template vind je een bibliotheek met objecten waarmee je direct met je responsive forms aan de slag kunt. Gebruik de Drag & Drop functionaliteit om de gewenste objecten in je responsive forms of gepersonaliseerde landingspagina te slepen. HTML-kennis is niet (meer) nodig, elke (e-mail)marketeer kan er direct mee aan de slag!

Voordelen Pages

Het grootste voordeel van Pages is dat je nu responsive forms kunt ontwerpen met behulp van de standaard Plug & Play template. Daarnaast heb je geen kennis van CSS of HTML nodig. Het is slechts een kwestie van het slepen en configureren van de juiste objecten en je responsive form is klaar!

De voordelen voor je responsive form op een rij:

  • Standaard Plug & Play template;
  • Template op basis van responsive design;
  • Handige Drag & Drop functie;
  • Volledig naar wens aanpassen;
  • Koppelen aan eigen stylesheet;
  • Of opmaken in eigen huisstijl;
  • Geen CSS of HTML-kennis nodig!

Direct aan de slag met Pages!

Kortom, wil je gepersonaliseerde en responsive forms voor je landingspagina’s ontwerpen? Ga dan aan de slag met Pages! De objecten in de bibliotheek zijn voorzien van uitgebreide configuratiemogelijkheden om meer controle te krijgen over de look en feel van je responsive form. Wil je extra logica toevoegen in de vorm van CSS, Javascript en andere functionaliteiten, dan is dat natuurlijk mogelijk. Je kunt dit op twee manieren doen, door een eigen template te (laten) maken of de bestaande template aan te passen naar je eigen wensen.

Ben je nieuwsgierig naar Pages? Bekijk dan onderstaande tutorial voor meer uitleg.

Webinar Pages

Webinar Pages

00:06:40

Tutorial Clang Pages

Mocht dit niet voldoende zijn of heb je andere wensen met betrekking tot een custom made template? Neem dan contact met ons op. Onze collega's van de afdeling Campaign Services helpen je graag verder!

Geen blog meer missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

  • Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, ga je akkoord met het Privacy Statement van e-Village en kunnen je gegevens worden gebruikt voor marketingdoeleinden. Je kunt je hiervoor op elk moment afmelden.

Bekend van: