Nieuwe authenticatiemogelijkheden in Clang

Geschreven door Femke van Zelst

Systemen veilig met elkaar laten communiceren is een prio nummer 1 tegenwoordig. Daarom zijn er tal van authenticatiestandaarden om de communicatie tussen meerdere systemen veilig te laten verlopen. Waar Clang voorheen goed kon omgaan met tokens en basis authenticatie, is Clang nu ook in staat om ook andere vormen van authenticatie te ondersteunen. Daarmee is het nu nog makkelijker en veiliger om Clang te koppelen met andere systemen én ben je in staat om het maximale uit je data te halen.

Certificate Manager en OAuth 2.0

Clang ondersteunt nu meer manieren van authenticatie, namelijk Certificaten Authenticatie en OAuth 2.0, om beter te kunnen koppelen met andere systemen. Deze twee veel gebruikte standaarden in API- en integratieland maken het nog makkelijker om met gewenste systemen te kunnen koppelen, omdat alles nu vanuit de Clang interface te regelen is.

Veilige koppelingen opzetten met andere systemen

De twee nieuwe manieren van authenticatie zijn zeer veilige manieren om een API-connectie op te zetten. Waardoor alle data tussen Clang en je andere systemen veilig kunnen worden uitgewisseld.

Zelf doen

Gezien de technische aard van deze manieren van authenticatie is het misschien wat ambitieus om te zeggen dat marketeers dit voortaan zelf kunnen, maar de beheerders van de systemen kunnen dit zeker! Dat betekent dat de doorlooptijd van een integratie nog korter wordt.

360-graden klantbeeld

Door meerdere systemen met elkaar te koppelen, kun je alle klantdata samenbrengen en een 360-graden klantbeeld maken. Hierdoor kun je nog relevanter gaan mailen, wat weer zal leiden tot hogere conversies. Een win-winsituatie dus!

Aan de slag

De nieuwe authenticatiemogelijkheden zijn nu beschikbaar. Je kunt nu zelfstandig, snel en veilig met de integraties aan de slag! Mocht je er nou niet uitkomen, dan helpen we je natuurlijk graag. Laat het ons hier weten.

 

Geen blog meer missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

  • Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, ga je akkoord met het Privacy Statement van e-Village en kunnen je gegevens worden gebruikt voor marketingdoeleinden. Je kunt je hiervoor op elk moment afmelden.

Bekend van: