Hoe Chassé haar doelgroep raakt met Moederdag tijdens de intelligente lockdown

Geschreven door Marissa Reijngoud

Moederdag is vaak een mooie dag om op in te haken. Met iets grappigs, liefs, commercieels of unieks. Veel bedrijven pakken dit moment dan ook met beide handen aan om hun communicatie erop aan te passen. In deze periode met het coronavirus loopt dat alleen net even anders. Wat kun je moeders bieden tijdens deze intelligente lockdown? Chassé liet zien dat het júist een mooi moment is waar je op kunt inhaken. Zij laten met Chassé Thuis zien dat je je moeder nog steeds kunt verrassen met de mooiste voorstellingen. Bekijk de mail hier in het groot.

Uitdaging

Chassé heeft door het coronavirus de deuren van het theater tijdelijk moeten sluiten. Ze willen toch graag verbonden blijven met hun doelgroep en zochten naar een manier om op een relevante manier hun bezoekers te bereiken en te inspireren.

Oplossing

Chassé merkte dat in deze periode veel makers en gezelschappen hun voorstellingen online zetten of zelfs nieuwe content maken. Ze hebben er daarom voor gekozen om Chassé Thuis op te richten. Voor Chassé Thuis zoeken ze naar de beste podcasts, filmvertoningen en online voorstellingen. Deze plaatsen ze vervolgens op hun webpagina Chassé Thuis en verspreiden ze via hun online kanalen, waaronder e-mail. Ze roepen bezoekers op om ook zelf ideeën aan te dragen, zodat ze samen kunnen bouwen aan Chassé Thuis.

Voor Moederdag heeft Chassé een aantal voorstellingen uitgezocht die perfect passen bij Moederdag, om zo Chassé Thuis op een relevante manier onder de aandacht te brengen.

Resultaat

Met het oprichten van Chassé Thuis en het versturen van inspirerende en relevante e-mails rondom dit thema, zorgt Chassé ervoor dat ze in contact kunnen blijven met hun bezoekers. Ze blijven op deze manier hun doelgroep ook thuis raken en inspireren in tijden dat zij niet naar het theater kunnen.

Ben jij op zoek naar originele manieren om jouw doelgroep te raken? Ons team van experts helpt je graag met mooie ideeën. Wij staan voor je klaar!
Neem contact op

Bekijk de mail in het groot

Geen blog meer missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

  • Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, ga je akkoord met het Privacy Statement van e-Village en kunnen je gegevens worden gebruikt voor marketingdoeleinden. Je kunt je hiervoor op elk moment afmelden.

Bekend van: