Clang versus Copernica en Tripolis

Ben je op zoek naar een nieuw e-mailmarketing platform? Of misschien zelfs een all-in-one marketing platform? Dan heb je een enorme keuze. Om jou te helpen met het verzamelen van informatie, hebben we in deze blog Clang vergeleken met Copernica en Tripolis.

E-mailmarketing systeem of all-in-one platform

Veel platformen bieden vooral e-mailmarketing aan als marketingkanaal. Zo focussen Copernica en Tripolis zich volledig op e-mailmarketing en SMS. Clang is een all-in-one marketing platform en biedt naast e-mail en SMS ook nog Push Notifications, In-App Messaging, Mobile Inbox, Facebook en DM (print) aan. Zo kun je alle kanalen bedienen via één systeem en jou doelgroep het juiste bericht, op het juiste moment, via het juiste kanaal sturen.

Met Clang kun je zelf bijna elke flow bouwen die je je kunt bedenken.

Meer dan een platform

Veel platformen zijn pure software spelers. Ze werken aan een tool die jij goed kunt gebruiken voor jouw marketing. Heb je de software aangeschaft? Dan moet je verder zelf aan de slag. e-Village biedt naast de tool Clang ook diensten en services aan. Om jou op weg te helpen, om je te trainen en om je te helpen bij je marketing automation strategie of complexe campagnes. Wil je hulp bij Tripolis of Copernica? Dan zul je op zoek moeten gaan naar een marketingbureau die werkt met dit systeem.

Innovatie

Online marketing verandert snel. Er zijn elke keer zoveel nieuwe ontwikkelingen. Als marketeer wil je hierin mee gaan en altijd voorzien zijn van de laatste functionaliteiten en kennis. Innovatie binnen je ESP of 1-to-1 marketing platform is daarom erg belangrijk. Tripolis is helaas gestopt met updates van het systeem sinds 2018. Copernica heeft wel regelmatig updates. Clang heeft innovatie hoog in het vaandel staan en heeft daarom wekelijks nieuwe releases. Van nieuwe functionaliteiten en nieuwe kanalen tot innovaties aan bestaande functionaliteiten.

Ik heb met veel verschillende e-mail tools gewerkt en ik ben erg blij met Clang. Ze luisteren bij Clang goed naar hun klanten en blijven de tool innoveren.

Vergelijk het zelf!

Benieuwd naar een uitgebreide vergelijking tussen Clang en Copernica of Tripolis?

Wil je meer weten over Clang en hoe dit 1-to-1 marketing platform kan bijdragen aan relevantere communicatie en betere resultaten? Laat het ons weten! Onze experts helpen je graag verder.

Neem contact op

Geen blog meer missen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

  • Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief, ga je akkoord met het Privacy Statement van e-Village en kunnen je gegevens worden gebruikt voor marketingdoeleinden. Je kunt je hiervoor op elk moment afmelden.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekend van: