Home Blog Clang en e-Village wederom in Emerce 100

Deel dit artikel

Vermelding in Emerce 100 voor Clang en e-Village

Clang en e-Village wederom in Emerce 100

Geschreven door Femke van Zelst / 9 april 2019 / content

Vandaag is de 14e editie van Emerce 100 gepubliceerd. Hierin publiceert Emerce hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld. Wij zijn trots om te mogen melden dat Clang en e-Village wederom een vermelding hebben in de Emerce 100.

Clang en e-Village

Clang wordt in de categorieën E-mailmarketing Software en Marketing Automation Software beoordeeld met vier sterren en e-Village wordt in de categorie E-mailmarketing Bureaus beoordeeld met vier sterren. Wij zijn natuurlijk hartstikke trots op deze vermeldingen, net als op de ontwikkelingen die wij het afgelopen jaar hebben gerealiseerd.

Ontwikkelingen

2018 was een zeer succesvol jaar voor Clang en e-Village. Zo hebben we maar liefst 52 Clang releases gerealiseerd, Clang Analytics en Clang Store gelanceerd, duizenden producten via de Clang Store verkocht, gemiddeld 600 keer per maand support geleverd, een 8,5 gescoord op support, een compleet nieuwe website gelanceerd, de 15e editie van de Email Benchmark gepubliceerd, 200 klanten getraind, 2 inspiratiesessies en 1 partnersessie georganiseerd, 3 klantcases geschreven, meer dan 1.000 projecten gedraaid voor meer dan 85 verschillende klanten en ruim 30 nieuwe klanten mogen verwelkomen op Clang.

Roadmap 2019

De drie pijlers voor de verdere ontwikkeling van Clang in 2019 zijn Smarter, Faster en Easier. Zo zullen er in het kader van de pijler Smarter onder andere Artificial Intelligence functies worden toegevoegd zoals send time optimization en subject line optimization. Binnen de pijler Faster gaan we ons in 2019 focussen op customer import, verzendsnelheid en profielberekeningen. En binnen de pijler Easier starten we in 2019 met guided tours en zullen we een aantal verouderde modules uitfaseren. Kortom: we zitten niet stil en gaan het aankomende jaar verder met het nog sterker maken van ons e-mailmarketing en marketing automation platform Clang.

Scroll omhoog