Clang ondersteunt AMP email

AMP Email Voordelen

Met AMP Email kun je statische e-mails omtoveren tot dynamische en interactieve omgevingen. En met de ondersteuning van grote e‑mailclients zoals Gmail en Mail.ru, kun je al bijna 40% van je klanten verrassen met deze dynamische en interactieve content.

Welke AMP Email voordelen zijn er?

AMP Email Voordeel - Meer in-mail mogelijkheden

Meer in-mail mogelijkheden

Met AMP Email kun je AMP componenten toevoegen aan je mail, zodat ze dynamisch en interactief worden. Met AMP Email is de content in je mail altijd actueel en hoeft je gebruiker de inbox nooit te verlaten. Met AMP Email kun je in de mail een Abandoned Shopping Cart afronden, aanmelden voor een event, inschrijven voor een nieuwsbrief, een product beoordelen of live de status van een levering volgen.

AMP Email Voordeel - Verhoogde personalisatie

Verhoogde personalisatie

AMP Email maakt het mogelijk om realtime data in je e‑mail te laden, waardoor de content in je e‑mail altijd up to date is. Je e‑mail wordt daardoor slimmer en efficiĆ«nter en de engagement van je ontvanger hoger! De techniek maakt het ook nog eens mogelijk om acties direct in je e‑mail te voltooien.

AMP Email Voordeel - Veilig en gewaarborgd

Veilig en gewaarborgd

AMP Email is niet afhankelijk van derde partijen, waardoor de veiligheid gewaarborgd blijft. Ads zijn ook niet toegestaan in AMP Email. Om de veiligheid en privacy van gebruikers verder te garanderen, maakt AMP Email van een beperkt deel van alle AMP componenten gebruik.

AMP Email Voordeel - Interactieve gebruikerservaring

Interactieve gebruikerservaring

De uitbreidbare opzet van AMP Email maakt het mogelijk voor je ontvangers om acties direct in je inbox te ondernemen. Denk aan het toevoegen van carrousels, accordeons en de mogelijkheid om formulieren en surveys in te vullen.

AMP Email Voordeel - Consistent en schaalbaar

Consistent en schaalbaar

AMP aan je e‑mail toevoegen is vrij eenvoudig. Naast een tekst/HTML en tekst/plain versie krijg je nu ook een AMP HTML-versie. E‑mailclients die AMP Email nog niet ondersteunen, vallen terug op de HTML of tekstversie van de e-mail.

AMP Email Voordeel - Verbeterde en slimmere services

Verbeterde en slimmere services

AMP Email maakt het voor je ontvangers heel eenvoudig om bijvoorbeeld hun contentvoorkeur of ontvangstfrequentie aan te passen. Allemaal direct vanuit de inbox. Zo kun je ontvangers steeds beter voorzien van relevante content op het juiste moment.

AMP Email lijkt mij wel wat

Er zijn ontzettend veel voordelen van het gebruik van AMP Email. Met de ondersteuning van AMP Email door grote e-mailclients zoals Gmail en Outlook kun je al bijna 40% van je klanten verrassen met dynamische en interactieve content!

Scroll omhoog