AMP Email FAQ

Lees hieronder alles over de tien meest gestelde vragen over AMP Email.

Dat betekent in ieder geval dat Clang voorop blijft lopen in het ondersteunen van vernieuwende technieken en altijd proactief inspeelt op de behoeften en mogelijkheden in de markt. Voor jou, als Clang-gebruiker, betekent het dat je je ontvangers door middel van de nieuwste technieken kan blijven voorzien van de meest interactieve en dynamische content.

AMP Email in Clang moet eerst door ons worden aangezet. Neem daarvoor contact op met je Accountmanager.

Neem contact op met je Accountmanager om AMP Email in Clang aan te zetten. Daarna kun je zelf aan de slag met AMP Email in Clang. Je moet daarvoor wel eerst het AMP Email stappenplan doorlopen. Iets te technisch voor je? Laat het weten en we doen het voor je!

Neem contact met ons op via info@e-village.nl of bel ons op 030-698 80 80 en we bespreken de mogelijkheden.

Zodra AMP Email in Clang voor je is aangezet, krijg je bij het maken van een e-mail een extra AMP Email tabje te zien. Hier kun je met AMP HTML-code je AMP e‑mail maken!

Zo zorgen we ervoor dat aan alle vereisten vanuit Google wordt voldaan en dat er geen fouten bij de aanvraag ontstaan. De gemiddelde Clang deliverability van 99,77% houden we zo ook gewaarborgd.

Wij moeten AMP Email in Clang voor je aanzetten. Je kunt dit dus nog niet zelf doen. Het aanzetten van AMP Email in Clang is gratis. Neem hiervoor contact op met je Accountmanager. We zijn hard bezig met de verdere ontwikkeling, zodat je er straks ook zelf mee aan de slag kunt gaan.

AMP Email wordt al door Gmail.com en Mail.ru ondersteund, maar ook Outlook.com en Yahoo! Mail hebben al aangegeven binnenkort AMP Email te ondersteunen. Dan is AMP Email al voor bijna 40% van je klanten beschikbaar! Ben je al Clang-gebruiker en wil je weten in welke e-mailclients jouw database je e‑mails opent, neem dan contact op met je Accountmanager.

Als je ontvanger een e‑mailclient gebruikt die AMP HTML niet ondersteunt, wordt er terug gevallen op een normale HTML e‑mail. Gelukkig ondersteunt zowel Gmail als Mail.ru AMP HTML al en hebben Yahoo! Mail en Outlook.com al aangegeven dat binnenkort ook te gaan doen. Ben je al klant en wil je weten in welke e‑mailclients jouw database je e‑mails openen, neem dan contact op met je Accountmanager.

Ga naar het AMP Email stappenplan en lees alles over het maken en testen van je AMP e‑mail!

Zelf aan de slag?

AMP Email

Laat je gegevens hieronder achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekend van: