AMP E-mail

Wat is AMP E-mail precies?

AMP E-mail van Google maakt het mogelijk een statische e‑mail om te toveren tot een dynamische en interactieve omgeving. Je ontvanger hoeft de inbox niet langer meer te verlaten. Het afronden van een Abandoned Shopping Cart, aanmelden voor een event, inschrijven voor een nieuwsbrief, een product beoordelen of live de status van een levering volgen, het kan nu allemaal in je e-mail!

De techniek wordt al door Gmail en Mail.ru ondersteund en andere grote e‑mailclients als Outlook.com en Yahoo! Mail volgen snel. Dan is AMP E-mail al voor bijna 40% van je klanten beschikbaar!

Vanaf nu kunnen Clang-gebruikers supergave AMP e-mails via Clang versturen. Clang is de allereerste Europese ESP (Email Service Provider) die dit mogelijk maakt!

Op de hoogte blijven van AMP en andere ontwikkelingen op het gebied van e‑mailmarketing? Schrijf je snel in!

Wat betekent dit voor mijn e‑mailmarketing?

Met AMP E-mail kun je je creativiteit de vrije loop laten, the sky’s the limit! En de kans is groot dat je klanten een e‑mailclient gebruiken die deze techniek al ondersteunt. Dan is het dus zeker een interessante toevoeging aan je e‑mailmarketing!

Wat levert het mij op?

Er zijn ontzettend veel voordelen van het gebruik van AMP E-mail. Met de ondersteuning door grote e-mailclients zoals Gmail en Mail.ru en binnenkort ook Outlook.com en Yahoo! Mail kun je al bijna 40% van je klanten verrassen met dynamische en interactieve content!

Lees alle voordelen

Hoe ziet het er dan uit?

AMP E-mail heeft als grondslag het maken van fantastische gebruikerservaringen. De basis is web-techniek, waardoor er ontzettend veel mogelijkheden zijn. We hebben een aantal gave voorbeelden voor je op een rijtje gezet.

Bekijk alle voorbeelden

AMP Email, en nu?

Clang is volledig ingericht voor gebruik van de AMP E-mail techniek, waardoor jij via Clang ook AMP e-mails kunt gaan versturen. Maak je e-mails nog dynamischer en vraag onze e-mailmarketing experts deze techniek in jouw e-mails toe te passen.

AMP Email FAQ

De mogelijkheden zijn grenzeloos, maar waar moet je nog meer aan denken? Lees hier de tien meest gestelde vragen en antwoorden over AMP E-mail.

AMP E-mail

Interesse in een AMP e-mail?

Neem via onderstaand formulier contact met ons op.

Bekend van: